Taras Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Wiele lat temu, jeździłem motocyklem, który miał dźwignię zmiany biegów pozwalającą na ich przełączanie także piętą. Mówiono na to kołyska. Czy można taki element zastosować w VT750 i ewentualnie gdzie to kupić. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Poszukaj na moto weteranie bazar będzie 30 i 1 lipca 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taras Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Dzięki, będę próbował. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Kuryakin ma chyba w ofercie tego rodzaju adaptery (stópki ze strzemieniem)- może zerknij w ich katalog. 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baal Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Ja właśnie szukam czegoś podobnego ale do VTX 1300C - na bajzlu nic takiego nie znalazłem. Może ktoś z forumowiczy coś lub kogos doradzi... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek2006 Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 ja też do sabre nic takiego nie spotkałem... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ndz000 Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 (edytowane) tylko pamietaj iz taka kołyska jest bardziej wygodna ifunkcjonalna jezeli posiadasz podesty przy setach moze Ci być nie wygodne :Pewentualalnie łap http://www.lidor.pl/Produkt/ky_4047,33_nakladka_na_pedal_zmiany_biegow_do_hondy_vtx_1300.html Edytowane 9 Października 2012 przez Ndz000 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Mogę dać namiar na gościa który wam to do robi 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi