Kati Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 https://maps.google.pl/maps?hl=pl Dowiedziałam sie że w moto moto bedzie organizowany grill jeżeli ktoś ma ochotę piszcie ja podjazde zobaczyć z ciekawości 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Popraw link do mapy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 W Moto-Moto na Łódzkiej? http://www.kawasaki....ils/340DF39722D A to tylko dla dosiadających Kawasaki czy Yamahy też dostaną kiełbasę? 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Ja chyba będę w wawie 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 No właśnie ciekawe czy na wszystkich czy tylko dla właścicieli kawalsuki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godul Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Z tego co wiem, to wszyscy moga wpadac. Marka jednoslada nie gra roli Ja bede obecny. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 "Zapraszamy WSZYSTKICH bardzo serdecznie w przyszłą środę (27.06.2012) na grilla, którego organizujemy w naszym salonie. Dla pierwszych 10 osób, które przyjadą do Nas coś zjeść - energetyk GRATIS ! Od tak, żeby Wam nie zabrakło energii na jazdę po grillu Zaczynamy o godzinie 18:00 ! " Więc skoro WSZYSTKICH to wszystkich i marka nie ma znaczenia Link dla tych, którzy mają ochotę dołączyć do wydarzenia na fb: https://www.facebook...53413778100571/ 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strozz Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Oczywiście jestem, w końcu tam nabyłem swojego ZecioRa 0 Cytuj www.motormania.com.pl Mój zecioR... http://motocykle-lodz.pl/gallery/image/565-zecior-ready/ ...tak brzmi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 jak nic nie wpadnie/wypadnie to i ja podjadę przynajmniej na chwilę rozumiem, że dla Kaw będzie big kiełbasa ? 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir.Wojciech Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Muszę zawitać! Az wstyd się przyznać, jeszcze nigdy nie byłem w Moto Moto - jakoś mi nie po drodze mi do Zgierza. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Chetnie podjade zobaczyc. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Moze ja tez podjade:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 ja odpadam, będę jeszcze w pracy - ale liczę że streścicie jak było 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
htr Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 siedzę do 18 w Zgierzu więc siłą rzeczy się pojawię 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 w skrócie, bo mecz Hiszpania-Portugalia: fajnie, dużo motocykli, grill na zewnątrz, papu w cenie.... 5zł a w tym chlebek, kiełbaska, dodatki ile się da (musztardka, ketchup etc), ogóreczki, cola, i bardzo smaczne ciasto podawane przez sympatyczne dziewczyny (zjadłem 3 kawałki - jak częstowały nie kulturalnie byłoby odmówić ). nie ma to jak moto-moto żałują Ci, co mieli wpaść i nie wpadli. a teraz.. viva Espania! 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Dzięki za sympatycznie spędzony czas .....i za skuter Irka w roli placu zabaw Adam pamiętaj o obręczy do kierunku 0 Cytuj STUDiO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Dzięki za sympatycznie spędzony czas .....i za skuter Irka w roli placu zabaw Adam pamiętaj o obręczy do kierunku Idę zaraz do piwnicy poszukać... Dzięki również za miłe spotkanie... Karkóweczka palce lizać... A ciasto było wyśmienite (chyba też wyszedłem na żarłoka bo zjadłem kilka sztuk) ale tak jak kolega napisał jak tu odmówić Motorków sporo.. szkoda że choperów tylko chyba ze 4 sztuki 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Jutro bedzie lepiej 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir.Wojciech Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 ciacho pierwsza klasa !! aż zal było sobie żołądek zapychać karkówka Dzieki za spotkanie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 a gdzie fotki? 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godul Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Dzięki za sympatycznie spędzony czas .....i za skuter Irka w roli placu zabaw plac zabaw jak sie patrzy!! a gdzie fotki?kilka innych fotek jest wrzuconych do GALERII 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strozz Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Wielki dzięki dla Moto-Moto, świetny pomysł no i realizacja. Żarełko super, ludzkość tłumnie przybyła, t-shirt kupiony, Hiszpania do przodu, czego chcieć więcej.... Do zobaczenia next time! (imprezy w Moto-Moto ponoć będą powtarzane ) 0 Cytuj www.motormania.com.pl Mój zecioR... http://motocykle-lodz.pl/gallery/image/565-zecior-ready/ ...tak brzmi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Dokladnie. Pomysl swietny, atmosfera zajefajna, wykonanie znakomite Grilomistrz stanal na wysokosci zadania. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 kilka innych fotek jest wrzuconych do GALERII dzięki 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi