Kati Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 https://maps.google.pl/maps?hl=pl Dowiedziałam sie że w moto moto bedzie organizowany grill jeżeli ktoś ma ochotę piszcie ja podjazde zobaczyć z ciekawości 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MateuszZR7 Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Popraw link do mapy 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micek1968 Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 W Moto-Moto na Łódzkiej? http://www.kawasaki....ils/340DF39722D A to tylko dla dosiadających Kawasaki czy Yamahy też dostaną kiełbasę? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ridrick Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Ja chyba będę w wawie 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrzejCBR Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 No właśnie ciekawe czy na wszystkich czy tylko dla właścicieli kawalsuki 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
godul Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Z tego co wiem, to wszyscy moga wpadac. Marka jednoslada nie gra roli Ja bede obecny. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Julka Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 "Zapraszamy WSZYSTKICH bardzo serdecznie w przyszłą środę (27.06.2012) na grilla, którego organizujemy w naszym salonie. Dla pierwszych 10 osób, które przyjadą do Nas coś zjeść - energetyk GRATIS ! Od tak, żeby Wam nie zabrakło energii na jazdę po grillu Zaczynamy o godzinie 18:00 ! " Więc skoro WSZYSTKICH to wszystkich i marka nie ma znaczenia Link dla tych, którzy mają ochotę dołączyć do wydarzenia na fb: https://www.facebook...53413778100571/ 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strozz Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Oczywiście jestem, w końcu tam nabyłem swojego ZecioRa 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaquzie Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 jak nic nie wpadnie/wypadnie to i ja podjadę przynajmniej na chwilę rozumiem, że dla Kaw będzie big kiełbasa ? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir.Wojciech Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 Muszę zawitać! Az wstyd się przyznać, jeszcze nigdy nie byłem w Moto Moto - jakoś mi nie po drodze mi do Zgierza. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulba Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 Chetnie podjade zobaczyc. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrzejCBR Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 Moze ja tez podjade:) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scOti Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 ja odpadam, będę jeszcze w pracy - ale liczę że streścicie jak było 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
htr Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 siedzę do 18 w Zgierzu więc siłą rzeczy się pojawię 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaquzie Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 w skrócie, bo mecz Hiszpania-Portugalia: fajnie, dużo motocykli, grill na zewnątrz, papu w cenie.... 5zł a w tym chlebek, kiełbaska, dodatki ile się da (musztardka, ketchup etc), ogóreczki, cola, i bardzo smaczne ciasto podawane przez sympatyczne dziewczyny (zjadłem 3 kawałki - jak częstowały nie kulturalnie byłoby odmówić ). nie ma to jak moto-moto żałują Ci, co mieli wpaść i nie wpadli. a teraz.. viva Espania! 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cezary Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 Dzięki za sympatycznie spędzony czas .....i za skuter Irka w roli placu zabaw Adam pamiętaj o obręczy do kierunku 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micek1968 Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 Dzięki za sympatycznie spędzony czas .....i za skuter Irka w roli placu zabaw Adam pamiętaj o obręczy do kierunku Idę zaraz do piwnicy poszukać... Dzięki również za miłe spotkanie... Karkóweczka palce lizać... A ciasto było wyśmienite (chyba też wyszedłem na żarłoka bo zjadłem kilka sztuk) ale tak jak kolega napisał jak tu odmówić Motorków sporo.. szkoda że choperów tylko chyba ze 4 sztuki 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulba Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 Jutro bedzie lepiej 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir.Wojciech Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 ciacho pierwsza klasa !! aż zal było sobie żołądek zapychać karkówka Dzieki za spotkanie. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scOti Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 a gdzie fotki? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
godul Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 Dzięki za sympatycznie spędzony czas .....i za skuter Irka w roli placu zabaw plac zabaw jak sie patrzy!! a gdzie fotki?kilka innych fotek jest wrzuconych do GALERII 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strozz Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 Wielki dzięki dla Moto-Moto, świetny pomysł no i realizacja. Żarełko super, ludzkość tłumnie przybyła, t-shirt kupiony, Hiszpania do przodu, czego chcieć więcej.... Do zobaczenia next time! (imprezy w Moto-Moto ponoć będą powtarzane ) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulba Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 Dokladnie. Pomysl swietny, atmosfera zajefajna, wykonanie znakomite Grilomistrz stanal na wysokosci zadania. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scOti Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 kilka innych fotek jest wrzuconych do GALERII dzięki 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts