JAREK-XJR Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Było już sporo wątków o serwisach ale chyba są z czasem usuwane, bo nie znalazłem.Nie chce mi się już jeździć na serwis do Warszawy, który serwis w Łodzi dobrze ogarnie moją pełnoletnią już XJR? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 @JAREK-XJR może napisz co masz do zrobienia, podstawowy serwis czy jakieś specyficzne dla XJRa rzeczy? XJRa powinien ogarnąć każdy normalny serwis, nie szukałabym specjalnych mechaników. Może nasz forumowy kolega @Kastomek? 0 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Regularny serwis.Gdzie kolega Kastomek ma warsztat?Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Kolega Kastomek się nie odzywa (wysłałem Mu PW), podjadę chyba dziś do Motor-Wings i tam się jakoś umówię. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLOSZ Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Grand Motor Bike Garage w Konstantynowie na Nadrzecznej - Łukasz z pewnościa ogarnie. 1 Cytuj Zdrowko KLOSZ ☺ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘ ⌘ Masz kłopot z elektryką motocyklową? Nie wiesz jak coś zrobić? Napisz, może potrafię Ci pomóc.⌘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 13 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 Odświeżę nieco wątek.Zaczyna mi się pocić laga. Kto w Łodzi lub na trasie Lutomiersk-Łódź ogarnąłby temat?W MotorWing chyba już nie mają serwisu.Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jcb Opublikowano 13 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 Wygląda na to , że napisałeś pytanie pod odpowiedzą na nie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 13 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 W ciagu roku moze sie sporo pozmienac dlatego napisalem.Co najfajniejszez Lukszem dobrze sie znamy jeszcze z czasow starego lodzkiego forum i spotkan na pl. Dabrowskiego.Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 13 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 @JAREK-XJR ze swojej strony polecam Jazda Motoserwis Rzeźna 7, 92-645 Łódźhttps://m.facebook.com/people/JAZDA-MotoSerwis/100057133882709/?locale=pl_PL Bardzo dobra robota tam jest. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi