Rado Opublikowano 20 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2022 Taka dziewczynka. Miałem silnik i klamoty, potrzebowałem ramę z papierami. Kupiłem za trzy i pół rzęcha od jakiegoś gościa z zachodniopomorskiego, który jeździł nim po polu krowy przewiązywać na trzech garach bo czwarty nie palił. Po wielu zmianach i przeróbkach wyszło coś takiego. Powoli przestają wyłazić problemy- jedyny jaki jeszcze jest nierozwiązany, to duszenie się przy prędkości powyżej 160. Chodzi ładnie, pali mało, prowadzi się przyzwoicie. Zdecydowany progress po poprzednich projektach :). 3 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski
Wojtas Opublikowano 21 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2022 👍super robota, jeździłbym 😎 1 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"
Lancet Opublikowano 22 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2022 No to się nazywa reanimacja! Świetnie wygląda - szerokości! 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Piuriel Opublikowano 24 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2022 Bardzo ładnie to wygląda. Opisałbyś co nowego z osprzętu wrzuciłeś względem oryginału. Podobają mi się takie projekty 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Patyk Opublikowano 24 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2022 PiknieWysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj
Rado Opublikowano 24 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2022 14 hours ago, Piuriel said: Bardzo ładnie to wygląda. Opisałbyś co nowego z osprzętu wrzuciłeś względem oryginału. Podobają mi się takie projekty Dzięki stary. Osprzęt tak serio to w gruncie rzeczy trzeba było kompletować od początku. Wiązka i elektryka prawie oryginalna (troszkę przedłużana tu i tam), tak samo rama, silnik i bak. To co zmienione: zadupek (robiony z włókna szklanego, w nim bezpieczniki, regler i inne klamoty)) z siodłem szytym na wymiar, końcówki wydechu (aliexpress), kierownica razem z osprzętem (kierunki w końcówkach z lusterkami), owiewka i lampa (też ali). Przód jest z Bandita 1200 (lepsze hamulce) i to w sumie tyle. Całość składał Karol z Torunia (polecam jakby ktoś chciał robić customy- gość bardzo sensownie podchodzi). Całość trochę "z biedy"- nie było mnie stać na coś z salonu. 1 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski
Patyk Opublikowano 24 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2022 Znam ten ból. Sam drugi sezon odbudowuje moja VFR 750 RC36I 93. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj
Rado Opublikowano 2 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2022 Mam poważną rozkminę (może ktoś z koleżeństwa podzieli się opinią). W weekend troszkę polatałem- niedużo, poniżej 600 km- i mam wrażenie że regulatory luzów zaworowych szeleszczą. Wybór przed którym stoję: 1. próbować regulować. Raz już to robiłem, koszt niemały a rezultat- jak widać- dyskusyjny 2. kupić po prostu nowy piec i się nie pierdzielić (koszt 1500 plus przekładka- pewnie w 2K się zamknie) 3. Opcja extreme- przesiąść się na turystyka (mam na oku BMW R1200RT) a ten po prostu sprzedać. Fakt że ze sprzedaży dużo pewnie bym nie dostał (bo żyjemy w kraju gdzie kupuje się tylko seryjne) ale może pora dorosnąć i przestać się grzebać w customach? Będę wdzięczny za rady koleżeństwa 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski
Rekomendowane odpowiedzi