Michaels19free Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Siemanko czy planuje ktoś wakacje na moto w lipcu ostatecznie sierpień ?? tydzień odpoczynku jakieś góry, mazury lub morze... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Siemanko czy planuje ktoś wakacje na moto w lipcu ostatecznie sierpień ?? tydzień odpoczynku jakieś góry, mazury lub morze...18-27 lipiec ale niestety moto musi zostać. Jakbyś widział ile moja kobieta zabiera na 2-dniowy wyjazd integracyjny to wiedziałbyś, że na 9 dni na moto to nawet goldwinga byłoby jej mało Jedziemy do Białego Dunajca (10.5 km od Zakopca) gdzie baza wypadowa na Słowację (Keżmarok, Poprad) spływy tratwami czy kajakami, Krupówka, Morskie Oko i inne górskie atrakcje pod nosem 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaels19free Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 bez moto to nie wakacje http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/pout.png kobietkę zawsze możesz wysłać pociągiem heh 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Czasami trzeba sie przesiasc do puszki bo na moto wszystko nie wejdzie, tym bardziej jak sie jedzie z kobieta,trzeba zabrac pol szafy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatum Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Nie pół szafy tylko trzy pary szpilek Ja sierpień planuję około 3 tygodnia w Tatry ruszyć mam tanie noclegi po 15 zł jakby ktoś chciał. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 od około 10 lipca do prawie końca, stary smokovec na Słowacji, co by obejść całe pasmo górskie od tamtej strony, włącznie z wejśćiem na Rysy od strony słowackiej, lodove jaskinie, przejażdżki kolejkami (i w góry, i z miasta do miasta), etc.. plan zakłada 1 dzień góry, następny dzień na basenach a więc i trochę męczenia się i relax oczywiście jadę 2oo z plecakiem. zapakować się zawsze da, dla chcącego nic trudnego. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatum Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Bardzo fajny plan. To ciekawe, Rysy od strony Polskiej zaliczyłam ale po Słowackiej nie miałam okazji (jeszcze) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaels19free Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 ooo kolega jaquzie ma juz dość ciekawą propozycje:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 tym bardziej jak sie jedzie z kobieta,trzeba zabrac pol szafyPół szafy dałbym radę zabrać. Moja zabiera półtora 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaels19free Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 kolego jaquzie a jest możliwość się pod was podczepić czy raczej preferujecie samotny wypad? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Z tymi szafami to nie przesadzajcie Jak jeszcze byłam tylko plecakiem, na pięciodniowy wyjazd do Zakopanego pakowałam się z tatkiem bez problemu Ta sama sytuacja, co u Was, bo też na jeden motocykl. Kluczem są sakwy (bądź kufry) plus wysoki tankbag. I nie mówcie mi, że jakakolwiek kobieta zabiera więcej gratów ode mnie, bo to niemożliwe, a ci, którzy byli w Wieluniu to wiedzą Żeby nie było OT - ja w tym roku, jak co roku zresztą, wybieram się we wrześniu z tatą na jakąś objazdówkę, mamy tylko dylemat czy wybrać południowy zachód czy wschód - zobaczymy jak wyjdzie z urlopami 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 kolego Michaels, nie wiem czy wyrobisz nasze tempo Nie chodzi mi tutaj o dojazd/powrót, a na miejscu. Każdy dzień praktycznie zaplanowany, trasy piesze dość długie, motocykl na miejscu ruszymy pewnie od święta (jakiś dojazd na basen etc; bo w góry jeździmy kolejkami/chodzimy pieszo). Siedzimy 2 tygodnie, nocujemy w pensjonacie. Nie ukrywam, że jadąc na wakacje, nie mam zamiaru przejmować się innymi, w sensie czekać na kogoś, pytać czy ma chęć gdzieś iść, gdzieś jechać, dyskutować na temat sposobu dojazdu/dojścia itd - wiesz jak jest Ale jeśli jesteś bezproblemowy to wiesz... i ważne, czy jechałbyś sam, czy jako... przyzwoitka 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toschie Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 ja szukam chętnych. http://motocykle-lodz.pl/topic/1408-gatebil-2012-lipiec-13-15-norwegia/ W tej chwili wchodzi opcja, jeżeli zbierze się 5 osób to busem, wtedy jeszcze koszty wychodzą nie za wysokie. Najkrótsza droga to 1500 km do pokonania, część to prom, dodatkowe koszty. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaels19free Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 rozumiem cię doskonale kolego jaquzie, głównie to chodzi mi o drogę aby się z kimś zaczepić, a sam wypoczynek to juz każdy raczej w swoją stronę wedle upodobań 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 nie widzę przeciwskazań w takim bądź razie 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi