pafcio Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 ja byłem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 (edytowane) Pytam się kto był, bo też byłem. Rado, szkoda że się nie zdzwoniliśmy. Ze Zgierza pojechaliśmy odprowadzić znajomych do Rawy Mazowieckiej. W dwa dni nawinąłem 500 km. Szału nie ma, ale zawsze coś Edytowane 6 Maja 2013 przez Bemol (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Na Gdańsk w przysżły weekend ? 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Czemu by nie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishka Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 byłem w Zgierzu, przyciągnąłem ze sobą dwie Shadow'ki 700 z Łasku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Pozdrowienia dla wszystkich których spotkałem w Zgierzu,i do następnych spotkań niebawem!!!!!!!!!!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1962 Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 wybiera się ktoś w niedziele do kielc na otwarcie sezonu jakimś czoperm 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Chętnie bym się przejechał do Kielc,gdyby nie ta pogoda nie lubię jeżdzić w deszczu i po błocie,sam rozumiesz!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papa Zulu Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Ja też byłem w Zgierzu, a nawet cały czas jestem Pozdrowienia dla Wszystkich 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1962 Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 wybiera się ktoś w sobote do moszczenicy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 A co jest w Moszczenicy? 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1962 Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 (edytowane) info moszczenica Edytowane 17 Maja 2013 przez Suchy-wolk link (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 A może mała wyprawka chopperami w Niedzielę taką własną trasą? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIRON Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Witam jedziemy dzisiaj w kilku po południu na oblot jeżeli jest ktoś chętny to zapraszam tel 600 557 457 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 a wybiera się ktoś na grilla w MotoMoto 29 maja (ostatnia środa maja)? 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ndz000 Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 a coz sie dzieje i gdzie to ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 w ostatnią środę miesiąca w siedzibie firmy Moto-Moto (salon Kawasaki) odbywa się MotoGrill dla motocyklistów... Oprócz kiełbaski czy karczku, kawałka ciasta i popitki z puszki za kilka złotych zawsze są jakieś zawody zręcznościowe w których można wygrać jakieś gadżet Kawasaki... z reguły choperów/cruiserów przyjeżdża znikoma ilość (czasami nie wiadomo dlaczego - nikt) dlatego pytam... a gdzie? Włókniarzy 217 więcej na http://motocykle-lodz.pl/topic/4242-vi-moto-grill-w-moto-moto-290513r/ 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Jadę zrobić Niedzielne odprężenie po tygodniowej pracy czy ktoś się wybiera jak tak to dzwonić pod nr tel. 507-602-563 . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ndz000 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 jakies miejsce ustawki?? jak nie bede mogł to najwyzej napisze ;P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papa Zulu Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Wybiera się ktoś do Przysuchej 14-16 ,06 na Vulcanerię ? ( pytanie do posiadaczy Vulcan-ów ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Wybiera się ktoś ??? https://www.facebook.com/events/343226315799761/ 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnnY Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Z Intruder Polska dużo osób się wybiera 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Jedzie ktoś na zlot do Aleksandrowa połączony z festynem z okazji Dni Aleksandrowa? Jakby ktoś chciał się zabrać to wybieramy się grupą choperów ze Zgierza. Wyjazd o 14:30. Zbiórka pod FSO Bistro (następny budynek za McDonaldem w Zgierzu po prawej stronie). 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Dzieeeeń doooobryyyy wolnobieżnym A co taka cisza tutaj? 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 oo Pati wróciła 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi