Gregor STG Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) Ja mam Wolfa i nie polecam bo to tania budżetówka a jakość słaba. Drugi raz Wolf-a nic nie kupię. Z Oxfordem mogą sobie podać rękę z jakością produktów. . Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez Gregor STG (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Gregor a co jest 12.04 w Częstochowie bo widzę ze coś jest 19.04 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Spotkanie z kumplami z całej polski 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bferenc Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 a czy ktoś miał przyjemność z firmą adrenaline bądź rebelhorn?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) a czy ktoś miał przyjemność z firmą adrenaline bądź rebelhorn?? Ja użytkuje adrenaline taką http://www.4ride.pl/kurtka-skorzana-adrenaline-shadow.html co prawda nie błyszczy się tak, swoje zadanie spełnia i jak dla mnie kasa rozsądna. Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez JarekC3 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bferenc Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 właśnie dzisiaj miałem okazje przymierzyć Adrenaline Shadow. Całkiem fajna ta kurteczka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Ja 12.04 odpadam bo ruszam do pracy o 12 wrrrrrrrrrrrrrrr 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bferenc Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Sezon uważam za rozpoczęty 150 km zrobione 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 (edytowane) Jakby ktoś chciał to jutro lecimy armaturami na Otwarcie Sezonu w Dłutowie... Zbiórka około 13:00 koło Castoramy na Wróblewskiego... O 13:15 wyjazd... Edytowane 11 Kwietnia 2015 przez Micek1968 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) Może ktoś się chce wybrać MOTO SZWECJA Zabierz swoich przyjaciół na 5 dni motozwiedzania Szwecji!4 osoby + 4 motocykle + dobrze wyposażony domek letniskowy już od 999* zł.Niższe ceny dla mniejszych grup. Oferta ważna codziennie od 27.04 do 26.06.2015. http://www.stenaline.pl/do-szwecji/hotele/moto-szwecja Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez Roberto-pol72 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 siś to proponuj ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Fizyk ja z tego nie skorzystam bo ja jestem co tydzień w Szwecji a czasami nawet dwa razy w tygodniu , więc dla mnie wolę sie wybraś gdzieś gdzie nie byłem 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Ktoś wi niedzielę wybiera się na zlot Gwieździsty do Częstochowy ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Ktoś wi niedzielę wybiera się na zlot Gwieździsty do Częstochowy ? http://motocykle-lodz.pl/topic/8765-rozpoczęcie-sezonu-częstochowa-19042015/page-2 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 wolę sie wybraś gdzieś gdzie nie byłem Zostaje Ci Azja i obie Ameryki ,tego też nie jestem pewien . 1 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) Zostaje Ci Azja i obie Ameryki ,tego też nie jestem pewien . Żartownisiu Z Częstochową będzie lipa bo zimno Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez Roberto-pol72 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_szwankowski Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 zimno i mokro. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Był ktoś w Cz-wie ? a bryka ktoś do Lichenia przed grillem ? 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_szwankowski Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Pogoda chyba ludzi pogonila:) słyszeliście o tym wypadku w dniu zlotu gwiezdzistego 19kwietnia? Podobno autem wpakował cię ktoś w kolumnę motocyklistów, siedmiu trafiło do szpitala. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Dużo było kolegów z forum których spotkałem na błoniach.A słoneczko też nie zawiodło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Leci ktoś na Bełchatów ja tam się melduję 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 (edytowane) Licheń fajny, parada super. (policja się spisała ) Miłe spotkanie i wspólna jazda z Gregor STG i Marek Hm... Bełchatów ... muszę trochę w domu pomieszkać P.S. Może ktoś się znajdzie ;-) http://www.lichen.pl/pl/490/n_1261/motocyklowa_ewangelizacja Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez JarekC3 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 (edytowane) Dzięki za wspólnie spędzony dzień w wyborowym towarzystwie . Mamy jakieś zdjęcie z chłopakami z epoki na trasie? Robert mijałeś nas w Aleksie z szeroko wyciągniętą lewą Edytowane 25 Kwietnia 2015 przez Gregor STG (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_78 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) http://www.orzel.lodz.pl/news/1585,Zapraszamy-rowerzystow-na-mecz - o co come on? Już tam nas nie chcą? Już ustaliłem - nas też zapraszają. Można jechać, choć pewnie będziemy się bujać za rowerzystami... Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez Wojtek_78 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Tutaj zapraszam bo blisko - Zduńska Wola http://motocykle-lodz.pl/topic/9271-viii-piknik-motocyklowy-zdu%C5%84ska-wola-23-24052015/?p=201684 A 16 Maja wybiera się ktoś do Mieleszyna k/ Wieruszowa https://www.facebook.com/events/890481627665424/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi