szerszung Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Bardzo oczekiwany grill z FŁM 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Księdzem nie jestem ale wyspowaiadać mogę ;-) i z tacą też mogę polatać :-D 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 (edytowane) Widzę, ze tak mocno "kościelne" sa te rozpoczęcia sezonu: Częstochowa, Licheń... A są też jakieś "świeckie" imprezy? Pytam, bo nowy tu jestem Nie mam nic do kościelnych - każdy robi co lubi, ale tez jestem ciekaw czy sa na Forum księża - motocykliści... ??? :-) Jak do mnie po kolędzie przyszedł ksiądz to już wiedział, ze zacząłem jeździć moto i powiedział, ze sam tez chce. Kilkanaście minut ze mną rozmawiał o 2oo. Jak widać zainteresowanie jest. Może jakiś kapelan jest..??? Tu nie musisz się modlić Wiosenne motocyklowe grillowanie 2015 FŁM https://www.facebook.com/events/774106942675886/?ref_newsfeed_story_type=regular Edytowane 19 Lutego 2015 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Tu nie musisz się modlić Chyba że o pogodę . Super, że kontynuujecie ten pomysł, było fajnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 To w koncu jaka data bo TVN24 pokazalo dzisiaj rozpoczecie sezonu w Cz-wie... O_O 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 W Częstochowie od jakiegoś czasu są dwa rozpoczęcia sezonu: Dzisiaj jest rozpoczęcie sezonu zorganizowane przez prezydentura miasta a za tydzień jest organizowane rozpoczęcie sezonu przez motocyklistów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Byłem. Super polecam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Wczoraj byłem i 19 też lecę 😆 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Też się wybiorę, ktoś leci jakąś fajną ekipą 120/140? 0 Cytuj Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Gdyby przelotowa wynosiła około 100 to ja chętnie 19go się przejadę ot tak pierwszy raz zobaczyć bo krzyż mnie nie interesi. Gdyby się tworzyła grupka to podepnę się z chęcią. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 fakt pomodlimy się o pogodę na niedzielę, :_0 jak się uda to zbióreczka o godzinie 9. 00 miejsce: MacDonald na Rzgowskiej LwG :_) 1 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 zbióreczka o godzinie 9. 00 miejsce: MacDonald na Rzgowskiej jaka prędkość przelotowa ??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 90-100 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 to chętnie się podłączę :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Koluszki zbierają się o 8.30 na postoju taxi w Koluszkach koło stacji PKP 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 90-100 Nie pamiętam żeby kolega Grześ kiedykolwiek tak wolno jechał, no ale zobaczymy 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 10 stopni zapowiadają... Łódź, - > Częstochowa... Wszystko uzależnione jest od pogody. Duża ekipa rusza ze Rzgowa z Orlenu o 8:30 "Czopery i krujsery" i turystyki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ufasa Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Czy jakas grupa leci przez lask i buczek to bym sie podpial? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Suzi juz po polerce. Stoi grzecznie w garażu i czeka niedzieli. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 przed chwila wrocilem z garazu,moto po sprawdzeniu podstawowych rzeczy ale mysle ze jutro nie wyjedzie na drogi ze wzgledu na pogode...zobaczymy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 jak na razie 3 stopnie i deszcz... lipa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 W Czestochowie w tej chwili jest 0° i nie pada. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 A Retkinia właśnie obserwuje opady śniegu... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Było super, pogoda i słoneczko dopisały . Pozdrawiam uczestników. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) Potwierdzam było super pogoda dopisała i na Licheń również pomykam Edytowane 12 Maja 2015 przez JarekC3 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi