Gregor STG Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Jak weźniemy 6000 to powinno starczyć a nawet zostać. Robert , plan ok! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 nie tą razą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Grzesiu nie strasz potencjalnych kompanów podróży ,myślę że tak koło 2tyś max 2,2tyś 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Chyba przesadziłem. Robert wiesz ,że twoje wyliczenia zawsze się sprawdzały bezbłędnie! Zarówno dotyczące kasy i trasy. Proponuję u mnie spotkanie w celu ogólnych wniosków jak wrócę z urlopu. Albo zaraz po nowym roku w terminie wam pasującym. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Panowie czytam, czytam i rozważam co wy tu planujecie i kusicie na lipiec te 10 dni na Nordcapp może być za mało ale ..... kto wie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Jarek zapraszamy do drużyny. Wypróbujesz spacerówki. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 (edytowane) Suuuuper ja jestem za jedziemy spotkanie organizacyjne może pod koniec Stycznia w pierwszej połowie Mnie niema jadę na narty Plan Ok Edytowane 4 Grudnia 2014 przez Bliźniak (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Grześ dziękuje za zaproszenie, wszystko jednak w moim przypadku uzależniam od portfela, gdyby coś na pewno się odezwę i myślę że do tego czasu będziemy się widzić Ale trzeba pisać na forum, wici wysyłać , zawsze z 10 chętnych pięciu szczęśliwców pojedzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 (edytowane) Jacek idź do Providenta nie odkładaj marzeń a na marzenia. Grześ to pod koniec stycznia zbiórka u Ciebie niech Marzenka to dobre ciasto upiecze ...ja przybędę z notatkami jak stoi paliwo w Szwecji i Norwegi Prom z Gdyni tez się dowiem i zrobimy kosztorys z grubsza Pozdrowionka właśnie ze Sztokholmu Edytowane 4 Grudnia 2014 przez Roberto-pol72 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Szefie temat przenosimy tu: http://motocykle-lodz.pl/topic/8512-nordkapp-20072015-choppercruiser/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Pany co tu taka cisza ......polerujecie chromy czy co 1 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Ja już swoje ufajdałem a w marcu lecimy do Czech. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Nie gadaj tyłek Ci zmarznie ...hm Ty jesteś Hardkor 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 (edytowane) [Ha! Mam nowy kask i ocieplacze na kolanka. a gdzie Bliźniak? Edytowane 10 Lutego 2015 przez Gregor STG (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 dawaj fote kasku co żeś nabył ,ja mam nóweczki butki alpinestars s-mx1.1 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Max mnie namówił na LS 2 Po taniości . Trzy stówki. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 No brachu ładny teraz rozumie skąd te Czechy hahahaha 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Próba generalna. Robercik czy słyszałeś jakieś opinie o tych pokrowcach na gps . Nie urywają się te mocowania do kiery? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Grześ nie urywają można zkaładać 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 A może masz dla mnie gniazdko . Bo teraz chyba potrzebuję. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 W tej chwili nie mam ale jak już potrzebujesz to zdejmę swoje a ja sobie do wakacji kupię U mnie narazie moto stoi bez tylnego koła wymontowałem i wysłałem do przeróbki to po lewo było a po prawo bedzie 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 ja pierdziu ale bucik teraz razem pośmigamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bferenc Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Czy ktoś wybiera się na rozpoczęcie sezonu do Lichenia bądź Częstochowy?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Jeszcze trochę czasu jest, myślę że się uda zebrać Gregor daj jakiś namiar na ten kask Roberto a skręcać w tym laczku dasz radę ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Jak będę w domu to pewnie chętnie sie przejade tu i tu ale w mszach nie będe uczestniczył nie interesuje mnie to . Fizyk żartownisiu ,ale na pewno gorzej jak będą koleiny wtedy trochę prowadza już wiem bo miałem taką w VZR 1800 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi