Bemol Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Kicha z tą pogodą. Jak będzie tak jak dzisiaj to "sorry Gregory" ale lansik sobie odpuszczę. A ktoś z wolnobieżnych ewentualnie puszką się wybiera ? 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Jak tak będzie lało to jestem ciekaw czy wogóle tam ktoś będzie rozpalał tego grilla... 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Pogoda dzis jaka jest kazdy widzi Pozostaje trzymac kciuki coby nastapilo lepsze jutro :-) http://pogoda.interia.pl/prognoza-szczegolowa-lodz,cId,19059 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 U mnie właśnie wyszło słońce i jednocześnie pan pogodynek obiecał deszcz po południu w całej Polsce Więc pogoda z wczoraj im się sprawdza chyba faktycznie trzeba dać na wstrzymanie z tym grilowaniem Ale ostateczna decyzja w moim przypadku zapadnie około południa po przezokiennej weryfikacji pogodynkowych zapowiedzi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Fizyk, to umówmy się, że o 13.30 podejmujemy decyzję.Godzinka chyba Ci wystarczy na dotarcie ? 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 To ja też czekam na Waszą decyzję ... Spotykajmy się może na forum o 13:15 i się dogadamy 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 a gdzie , jeśli można spytać ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Kofi, jeśli dobrze zrozumiałem to teoretycznie ustawka jest o 14.30 przy dworcu Łódź-Widzew a decyzję czy dojedzie do skutku(kwestia pogody/deszczu) podejmujemy tu na forum ok. 13.30 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) Micek Dasz znać na tel bo nie wiem czy bede na forum. Teraz jestem blisko dworca ale mam zamiar jeszcze do manu podjechac na car show Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez miqul (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 MIQUL ok, dam znać jaka decyzja 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mooby Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Witam serdecznie, być może dla podjęcia odpowiedniej decyzji przyda się następująca stronka z aktualną pogodą www.meteo.pl UW. Nalezy tylko klepnąć w Łódź i zobaczyć deszcz (zielony) na wykresie. Jak do tej pory sprawdza się w 99% - niestety. Nalezy być jednak optymistą i patrzeć w niebo PS: Z miłą chęcią dołączyłbym do ustawki i poznał zacne grono wolnobieznych, jednak plany były inne na ten weekend. Może innym razem. Trzymam Kciuki ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 w prognozy pogody i męskie obietnice nie wierzę z przyzwyczajenia będę się kręciła po okolicy Widzewa, jakby co dajcie znak na fona, jest w profiludobrego dnia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 męskie obietnice nie wierzę z przyzwyczajenia hehe bo jeszcze mnie nie poznałaś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 hehe bo jeszcze mnie nie poznałaś jasne Ty jesteś inny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 nie wiem kto Ci zdradził tą tajemnicę ... ale wie co mówi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Miqul odpowiedni wątek masz tutaj http://motocykle-lodz.pl/topic/2447-anonse-motocyklista-pozna-motocyklistke-jak-i-równiez-motocyklistka-pozna-motocykliste/ a tu piszemy w temacie:Spotkania Choperów-Cruiserów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) hehe... Wracając do tematu .. Myślę że pogoda jakoś gwałtownie się nie zmieni i teraz wygląda jakby jeszcze jakiś czas było sucho...A zresztą nawet jak trochę pokropi to z cukru nie jesteśmy Tak więc myślę, że spokojnie można się pojawić na Widzewie. Ja raczej będę. Miron dzwonił do mnie że będzie. Username też. Miqul pojechał do Manu ale może też podjedzie ... Tak więc ludu choperowo cruserowo motocyklowy przybywaj Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez Micek1968 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Ale na moto mam tylko 2 miejsca. A chcę zabrać najmłodszego bąbla 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 to o której ta zbiórka na Widzewie ??? 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 to o której ta zbiórka na Widzewie ??? Z tego co pamiętam to padła propozycja, że o 14.30 i może tej wersji się trzymajmy. Czyli do zobaczenia za godzinę 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 To do zobaczenia za godzinę 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) Miqul odpowiedni wątek masz tutaj http://motocykle-lodz.pl/topic/2447-anonse-motocyklista-pozna-motocyklistke-jak-i-równiez-motocyklistka-pozna-motocykliste/ a tu piszemy w temacie:Spotkania Choperów-Cruiserów żeby się spotkać musi być pitu pitu, o kurcze pitu nie rozliczyłem Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez miqul (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 nie polatałam ale poznałam ale tylko tych bez pitu pitu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) Miqul.. coś Ty dziś wyczyniał to ja nie wiem... dojechałeś w końcu czy jednak nie na tego grilla? Parę fotek z grilla http://micek1968.web-album.org/album/31084,grill-flm-27-04-2014 Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez Micek1968 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 właśnie mialem wołać o fotki żeby sobie do końca zj***ć humor ,ale widzę że i tak niema najładnieszego motóra bo stoi w garażu u mnie 1 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi