NoPel Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Witam, miałbym kilka pytań do osoby która uprawia stunt. Jest ktoś taki na forum? Pozdrawiam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Witek209 ma f2 w stuncie wiec on moze Ci pomoc, choc zalezy jakie masz pytania bo podstawowe rzeczy tez porfafie rowniez na f2 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 moze ja pomoge:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostrowski Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Nie ma lepszego tematu, więc i ja się tu podepnę Często widuję na nowo budowanej strefie przemysłowej za Gillette'm (ul. Nowy Józefów / Langiewicza, blisko Kauflandu w Kanzasie) ludzi ćwiczących stunt. Chętnie bym się zapoznał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 powiedzmy ze wiekszosc znam, jak nie wszystkich:P Ostatnio z nimi nawet na obstawce bylem i zabawa byla konkretna przez cale miasto:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 podpinam do tematu ; stunt kojaży mi się ze staniem lub spacerowaniem ... czy chodzi o spacer z kjikami? kolego korba pokaż jak chodzisz 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 kojaży mi się ze staniem lub spacerowaniem ...a mnie się kojarzy ze stopką w Twoim poście - publicity stuntwidziałem co robi Witek209 z cbr f2 i jestem pod wrażeniem..... jak dla mnie nie był to normalny spacer..... choć widać że dla Witka to przejście się na świeżym powietrzu dla przyjemności 0 Cytuj STUDiO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Często widuję na nowo budowanej strefie przemysłowej za Gillette'm (ul. Nowy Józefów / Langiewicza, blisko Kauflandu w Kanzasie) ludzi ćwiczących stunt. Chętnie bym się zapoznał Ja tam kiedyś ćwiczyłem z kumplem i mój avatar pochodzi z tego miejsca 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 podpinam do tematu ; stunt kojaży mi się ze staniem lub spacerowaniem ... czy chodzi o spacer z kjikami? kolego korba pokaż jak chodzisz Kurde to w takim razie zle zrozumialem pojecie stuntu, sorry, moj blad... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 no to odswierzam temat ktos chetny na mala wycieczke po dzilecie ? moze piatek 26 lipca mysle ze po nakladzie jak pogoda dopisze to bede mam tam 690m z domu wiec jak mam czas to jade w ta i spowrotem tepem spacerowym a za jakies 3-4 tyg. szykujemy wyjazd calodnowy busem z jedzeniem i piciem dla kilku spacerowiczów jak co to nr w profilu bedziemy sie wspulnie pouczac co i jak wstepnie jest 4 chetnych do stuntowania 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 4 chetnych? Ty plus 3 x ja:D Im wiecej tym lepiej, nie bede musial samemu motonga podnosic z gleby:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kydy Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 podpinam do tematu ; stunt kojaży mi się ze staniem lub spacerowaniem ... czy chodzi o spacer z kjikami? kolego korba pokaż jak chodzisz :D u mnie ma osiedlu starsze kobitki uprawiają stunt nagminnie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/giggle.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Aja myślałem, że im narty wywiało .to ja głupi ..ha ha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 nie jestem pewien, ale nie wiem czy przypadkiem sobotnia odcina nie miala czegos wspolnego ze stuntem:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 ja w razie co mam już dwa motory przeroboine do stuntu zamierzam wykorzystac oba na dzilet zanim trafia swoich nowych włascicieli ale ta k2 to jest szprycha chocho 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Musze potwierdzić że był kawał stuntu na GSie... XD Jak coś to ja zamawiam Jamnika Mam nadzieje że się Jakubko podzielisz ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario190 Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 można się ustawić na gillette ja tez bym chętnie poznał tez tam kilka razy latałem na wysokości toru z kumplami ja latam f2 czarnym kumpel tzr 50 i jeszcze jeden f4i 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 A ja szukam osób które wykonują pokazy Stuntu? Są tu takie? 0 Cytuj Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervous Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 0 Cytuj Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlNeri55 Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Ja od niedawna zacząłem się w to bawić 0 Cytuj Nigdy nie wiadomo, co na człowieka spadnie. Zamykasz drzwi, a wiatr i tak wciska się przez okno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi