NoPel Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Witam, miałbym kilka pytań do osoby która uprawia stunt. Jest ktoś taki na forum? Pozdrawiam. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrzejCBR Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Witek209 ma f2 w stuncie wiec on moze Ci pomoc, choc zalezy jakie masz pytania bo podstawowe rzeczy tez porfafie rowniez na f2 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korba Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 moze ja pomoge:P 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ostrowski Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Nie ma lepszego tematu, więc i ja się tu podepnę Często widuję na nowo budowanej strefie przemysłowej za Gillette'm (ul. Nowy Józefów / Langiewicza, blisko Kauflandu w Kanzasie) ludzi ćwiczących stunt. Chętnie bym się zapoznał 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korba Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 powiedzmy ze wiekszosc znam, jak nie wszystkich:P Ostatnio z nimi nawet na obstawce bylem i zabawa byla konkretna przez cale miasto:D 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKUBKO Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 podpinam do tematu ; stunt kojaży mi się ze staniem lub spacerowaniem ... czy chodzi o spacer z kjikami? kolego korba pokaż jak chodzisz 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cezary Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 kojaży mi się ze staniem lub spacerowaniem ...a mnie się kojarzy ze stopką w Twoim poście - publicity stuntwidziałem co robi Witek209 z cbr f2 i jestem pod wrażeniem..... jak dla mnie nie był to normalny spacer..... choć widać że dla Witka to przejście się na świeżym powietrzu dla przyjemności 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olo Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Często widuję na nowo budowanej strefie przemysłowej za Gillette'm (ul. Nowy Józefów / Langiewicza, blisko Kauflandu w Kanzasie) ludzi ćwiczących stunt. Chętnie bym się zapoznał Ja tam kiedyś ćwiczyłem z kumplem i mój avatar pochodzi z tego miejsca 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korba Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 podpinam do tematu ; stunt kojaży mi się ze staniem lub spacerowaniem ... czy chodzi o spacer z kjikami? kolego korba pokaż jak chodzisz Kurde to w takim razie zle zrozumialem pojecie stuntu, sorry, moj blad... 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKUBKO Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 no to odswierzam temat ktos chetny na mala wycieczke po dzilecie ? moze piatek 26 lipca mysle ze po nakladzie jak pogoda dopisze to bede mam tam 690m z domu wiec jak mam czas to jade w ta i spowrotem tepem spacerowym a za jakies 3-4 tyg. szykujemy wyjazd calodnowy busem z jedzeniem i piciem dla kilku spacerowiczów jak co to nr w profilu bedziemy sie wspulnie pouczac co i jak wstepnie jest 4 chetnych do stuntowania 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korba Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 4 chetnych? Ty plus 3 x ja:D Im wiecej tym lepiej, nie bede musial samemu motonga podnosic z gleby:P 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kydy Posted July 30, 2012 Report Share Posted July 30, 2012 podpinam do tematu ; stunt kojaży mi się ze staniem lub spacerowaniem ... czy chodzi o spacer z kjikami? kolego korba pokaż jak chodzisz :D u mnie ma osiedlu starsze kobitki uprawiają stunt nagminnie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/giggle.gif 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LUBIANY Posted July 30, 2012 Report Share Posted July 30, 2012 Aja myślałem, że im narty wywiało .to ja głupi ..ha ha 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korba Posted July 31, 2012 Report Share Posted July 31, 2012 nie jestem pewien, ale nie wiem czy przypadkiem sobotnia odcina nie miala czegos wspolnego ze stuntem:P 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKUBKO Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 ja w razie co mam już dwa motory przeroboine do stuntu zamierzam wykorzystac oba na dzilet zanim trafia swoich nowych włascicieli ale ta k2 to jest szprycha chocho 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zidus Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Musze potwierdzić że był kawał stuntu na GSie... XD Jak coś to ja zamawiam Jamnika Mam nadzieje że się Jakubko podzielisz ! 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dario190 Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 można się ustawić na gillette ja tez bym chętnie poznał tez tam kilka razy latałem na wysokości toru z kumplami ja latam f2 czarnym kumpel tzr 50 i jeszcze jeden f4i 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strumyk Posted January 29, 2017 Report Share Posted January 29, 2017 A ja szukam osób które wykonują pokazy Stuntu? Są tu takie? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nervous Posted January 29, 2017 Report Share Posted January 29, 2017 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strumyk Posted January 30, 2017 Report Share Posted January 30, 2017 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlNeri55 Posted March 10, 2017 Report Share Posted March 10, 2017 Ja od niedawna zacząłem się w to bawić 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts