Bulba Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Siema Z racji posiadania sprzetu, ktory ma na sobie kilka metrow kwadratowych w/w prosze o pomoc. Jak wiadomo czrny plastik z wiekiem plowieje. Wyglada jak wyglada i na wystawe raczej sie nie nadaje. Co polecicie do przyczernienia ? Na kilku forach ludziska polecili mi K2. Powiem tak, PORAZKA ! Przyczernic NIC nie przyczernil Fakt ze powierzchnia po nim wyglada za***iscie Piekny aksamit jak z salonu ale zero przyczernienia. Dobry efekt przyczernienia dala mi zwykla pasta do butow, tylko ze po tym zabiegu sa takie nieprzyjemne teczowe efekty, no i swiecilo sie jak psu jajca. Ciezko mi to opisac. Dawno dawno temu, w jakims hipermarkecie kupilem najzwyklejsze czernidlo do zderzakow opakowanie jak pasta do butow w plynie z taka gabeczka i w CC z SZAREGO zrobil mi ladniejszy niz nowy w sklepie. Oczywiscie nie pamietam producenta ale efekt zwalal z nog. Macie jakis swoj SPRAWDZONY specyfik ? 0 Quote "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arecki_ELW Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Nie wiem czy w dellu nadal używają do napraw rys na desktopach takiej fajnej pasty w pisaku, może jaquzi ma dojścia to Ci załatwi... 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulba Posted June 22, 2012 Author Report Share Posted June 22, 2012 W pisaku ?!?!?! 0 Quote "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micek1968 Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Ja do czernienia zderzaków w Matizie kupiłem jakiś najtańszy w sklepie (7zł?), z taką gabeczką i efekt był niezły... 0 Quote pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arecki_ELW Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 W pisaku ?!?!?! To rodzaj sztyftu, mam gdzieś chyba jeszcze jeden, jak znajdę to wstawię fotę o co mi chodzi, to może jaquzie Ci załatwi... 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djquest1 Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 A ja polecam Turtle - do zderzaków . Dokładnie tego używam w swoim Kymco od czasu kupna : http://allegro.pl/turtle-wax-black-chrome-czernidlo-do-plastikow-i2400690328.html. Jak chcesz to mogę jutro wziąć i przetestujesz . Kupiłem to w Feuvert na Jana Pawła koło Pasażu Łódzkiego. Plastik nie jest super czarny ale poprawę widać. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwutek Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Dobry efekt przyczernienia dala mi zwykla pasta do butow, tylko ze po tym zabiegu sa takie nieprzyjemne teczowe efekty, no i swiecilo sie jak psu jajca. Haha - Bulba jak cie lubię tak to napiszę, Pawlaków i Kargulów się naoglądałeś i po Łodzi farbowanym kabanem chcesz jeździć?? hehe, mam dobry środek - podam ci nazwę jutro jak sprawdzę, nawet chyba mam jakiś zapas na zbyciu to ci odpalę setkę albo dwie żebyś na to KIWI pensji nie musiał wydawać hehe 0 Quote Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts