Bulba Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Siema Z racji posiadania sprzetu, ktory ma na sobie kilka metrow kwadratowych w/w prosze o pomoc. Jak wiadomo czrny plastik z wiekiem plowieje. Wyglada jak wyglada i na wystawe raczej sie nie nadaje. Co polecicie do przyczernienia ? Na kilku forach ludziska polecili mi K2. Powiem tak, PORAZKA ! Przyczernic NIC nie przyczernil Fakt ze powierzchnia po nim wyglada za***iscie Piekny aksamit jak z salonu ale zero przyczernienia. Dobry efekt przyczernienia dala mi zwykla pasta do butow, tylko ze po tym zabiegu sa takie nieprzyjemne teczowe efekty, no i swiecilo sie jak psu jajca. Ciezko mi to opisac. Dawno dawno temu, w jakims hipermarkecie kupilem najzwyklejsze czernidlo do zderzakow opakowanie jak pasta do butow w plynie z taka gabeczka i w CC z SZAREGO zrobil mi ladniejszy niz nowy w sklepie. Oczywiscie nie pamietam producenta ale efekt zwalal z nog. Macie jakis swoj SPRAWDZONY specyfik ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Nie wiem czy w dellu nadal używają do napraw rys na desktopach takiej fajnej pasty w pisaku, może jaquzi ma dojścia to Ci załatwi... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 22 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 W pisaku ?!?!?! 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Ja do czernienia zderzaków w Matizie kupiłem jakiś najtańszy w sklepie (7zł?), z taką gabeczką i efekt był niezły... 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 W pisaku ?!?!?! To rodzaj sztyftu, mam gdzieś chyba jeszcze jeden, jak znajdę to wstawię fotę o co mi chodzi, to może jaquzie Ci załatwi... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djquest1 Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 A ja polecam Turtle - do zderzaków . Dokładnie tego używam w swoim Kymco od czasu kupna : http://allegro.pl/turtle-wax-black-chrome-czernidlo-do-plastikow-i2400690328.html. Jak chcesz to mogę jutro wziąć i przetestujesz . Kupiłem to w Feuvert na Jana Pawła koło Pasażu Łódzkiego. Plastik nie jest super czarny ale poprawę widać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Dobry efekt przyczernienia dala mi zwykla pasta do butow, tylko ze po tym zabiegu sa takie nieprzyjemne teczowe efekty, no i swiecilo sie jak psu jajca. Haha - Bulba jak cie lubię tak to napiszę, Pawlaków i Kargulów się naoglądałeś i po Łodzi farbowanym kabanem chcesz jeździć?? hehe, mam dobry środek - podam ci nazwę jutro jak sprawdzę, nawet chyba mam jakiś zapas na zbyciu to ci odpalę setkę albo dwie żebyś na to KIWI pensji nie musiał wydawać hehe 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi