filet Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 (edytowane) Witam. Nieuchronnie zbliża się wymiana napędu w mojej FZ6 04. Zastanawiam się nad D.I.D lub RK. Może ktos ma jakieś sugestie dotyczące jakości i żywotności w/w napędów. Może warto kupić osobno łańcuch i zebatki? Dodam że nie zamierzam oszczedzać na tej wymianie ale oczywiście bez przesady. Przepłacać nie mam zamiaru. pozdrawiam Edytowane 22 Czerwca 2012 przez Suchy-wolk Zmiana tytułu. (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Na innym forum polecali DID ZVMX (niektórzy mówili, że to przerost formy nad treścią, bo jest to chyba najmocniejszy z oferty) i do tego zębatki Sunstar (polecali dopłacić, niż kupować firmy JT). 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Moim zdaniem łańcuch firmy D.I.D. zaś zębatki SunStar. Wybór modelu jest uzależniony od Twojego budżetu. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_sokol Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Miałem ten sam problem na początku maja. Ostatecznie wybór padł na łańcuch DID 530VX2 i zębatki JT. Za cały zestaw zapłaciłem 450 zł (z paragonem) co uważam jest ceną dobrą. Zgadzam się ze zdaniem że ZVMX to przerost formy nad treścią. VX2 jest przeznaczony do motocykli do 130KM więc to już wystarczający zapas. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 RK, DID + Sunstar, JT - wszystkie wymienione produkują na pierwszy montaż (oryginał) ... Iris'y czy Reginy odpuść - nadają się, żeby powiesić na nich żyrandol zębatki popatrz jeszcze na AFAM'a - mają lekkie, ażurowe, również kolorowe - ze stopów aluminium (do sportu) 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Z innej beczki a gdzie moge szukać na terenie woj łodzkiego taniego napedu (rozsądna cena) czy po przez alegro -jakieś sugestie hmm?? 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Mysle ze na allegro bedzie najbardziej korzystna cena, mozesz wybrac lokalizacje lodzkie i zobaczyc czy cos bedzie co bedzie Cie interesowalo i wtedy nawet sobie podjechac i to zobaczyc jak tak robie. W Łodzi jest kilka sklepów gdzie tez mozesz zapytac, choc mysle ze cena bedzie wyzsza Motopublica na przedzelnianej jest sklep drewnowska 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Z innej beczki a gdzie moge szukać na terenie woj łodzkiego taniego napedu (rozsądna cena) czy po przez alegro -jakieś sugestie hmm?? Tu warto zapytać!JK-Moto Wiewiórczyn. 728254946 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_sokol Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Tu warto zapytać! JK-Moto Wiewiórczyn. 728254946 Potwierdzam, też tu nabyłem zestaw napędowy. Bez problemu, szybko i jak wspomniałem za dobre pieniądze. Namiar znalazłem na allegro. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 U mnie wyszedł 800 zł (wyjdzie)bo to jutro. Podwójnie złocony najmocniejszy i najlepszy, zęby też naj. Łańcuch DID50(530) ZVM-X G&G (złoty,złoty X-ring hiper wzmocniony) dla ścisłości 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_sokol Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 U mnie wyszedł 800 zł (wyjdzie)bo to jutro. Podwójnie złocony najmocniejszy i najlepszy, zęby też naj. Łańcuch DID50(530) ZVM-X G&G (złoty,złoty X-ring hiper wzmocniony) dla ścisłości No ale Ty musisz mieć mocny łańcuch, żeby się opona dobrze paliła 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi