idka Posted January 16 Report Share Posted January 16 Chodzicie na tego typu zabiegi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gary Posted January 16 Report Share Posted January 16 może po srogim szlifie na moto, choć znając nieco to środowisko to motonita prędzej doprowadzi do ładu porysowaną owiewkę niż siebie 😉 A tak serio @idka, to zapraszamy najpierw do forumowej powitalni 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Munga Posted January 17 Popular Post Report Share Posted January 17 Kiedyś interesowałem się wybielaniem odbytu, ale odpuściłem 😂 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario74 Posted January 17 Report Share Posted January 17 Ja też rozważam to co Maciek, bo jak tak dalej się będzie działo w tym kraju to chyba nie wytrzymam i zapier..le kilku obłudnych złodziejskich jednostek. Więc chłopaki w pierdlu będą miały uciechę a i ja kilka punktów więcej do hierarchii 🤣 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtas Posted January 18 Report Share Posted January 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaquzie Posted January 18 Report Share Posted January 18 Zamykam bo głupoty piszecie A użytkownik idka dostaje batożenie 😈 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts