Prawo Posted December 9, 2021 Report Share Posted December 9, 2021 Dzień dobry mam pytanie kupilem nowy skuter we Francji jest zarejestrowany na mnie nie chcem przerejestrowy skutery czy mogę jeździć legalnie w Polsce dziękuje za odpowiedz?? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suchy-wolk Posted December 9, 2021 Report Share Posted December 9, 2021 Doprecyzuj proszę - kupiłeś we Francji, tam go zarejestrowałeś na siebie, a teraz w Polsce jeździsz nim i docelowo tu zostanie, a Twój meldunek również przeniosłeś do Polski? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogal Posted February 17 Report Share Posted February 17 Jeżeli posiada ważne ubezpieczenie z Francji, przegląd techniczny i potwierdzenie rejestracji, to możesz. Musisz mieć potwierdzenie takich dokumentów w oryginale w przypadku kontroli. Policyjne systemy informatyczne mają wgląd do rejestracji pojazdów z terenu europy... Nie wszystkie informację, ale te podstawowe będą, więc w/w dokumenty będą jedynie potwierdzeniem. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts