Prawo Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Dzień dobry mam pytanie kupilem nowy skuter we Francji jest zarejestrowany na mnie nie chcem przerejestrowy skutery czy mogę jeździć legalnie w Polsce dziękuje za odpowiedz?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Doprecyzuj proszę - kupiłeś we Francji, tam go zarejestrowałeś na siebie, a teraz w Polsce jeździsz nim i docelowo tu zostanie, a Twój meldunek również przeniosłeś do Polski? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 17 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Jeżeli posiada ważne ubezpieczenie z Francji, przegląd techniczny i potwierdzenie rejestracji, to możesz. Musisz mieć potwierdzenie takich dokumentów w oryginale w przypadku kontroli. Policyjne systemy informatyczne mają wgląd do rejestracji pojazdów z terenu europy... Nie wszystkie informację, ale te podstawowe będą, więc w/w dokumenty będą jedynie potwierdzeniem. 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi