Majka11 Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 ło to u mnie to jakoś w gimnazjum albo i wcześniej , od nazwiska 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueSky Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Mój nick to część nazwy piosenki "Goodby Blue Sky" grupy PinkFloyd. 0 Cytuj Po nieba błękicie za*******am przez życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragavan Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Mój to imie jednego z postaci filmowych Postać ni choroby mnie nie opisująca ale wpadlo mi to imię w ucho i tak postanowiłem się podpisywać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazy An (anetaisuzi) Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 zaciekawiło mnie to przyznam ;)Yuki to śnieg (snow), a Yumi (przez dwa "i"? - jest coś takiego?) oznacza beautiful, więc piękno.tyle znalazłem. może jakaś podpowiedź? Sorry jaquzie coś poklikałam a chciałam o swoim nicku. Mój to moje imie i mojej suczki rotweilerki 0 Cytuj Lazy An Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riddim Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Riddim to rytm w muzyce reggae i dancehall. Mi sie kojarzy z bujaniem a to bardzo lubie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Yumii (czyli przez dwa,,i" oznacza delikatny) Nie wiem jak pisane ale Yumi to łuk samurajski 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipil Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 U mnie to proste, kiedyś przy wpisywaniu imienia sie pomylilem i tak zostało, i jest dosyć oryginalne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Pamiętam jak xx lat temu będąc mały, uczyłem się pisać i skomplikowane było dla mnie podpisać się "Olek" to prostsza wersja była "Olo" :D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 dobrze, że nie XXX 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blonder Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Blonder - trochę bardziej wyszkune niż "siwy" i zdecydowanie mniej dresiarskie, opcjonalnie mogło być "blonadas" ale to jest akurat zbyt pedalskie. tak generalnie jestem blondynem jak by jeszcze ktoś miał wątpliwości. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igazwro Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 (edytowane) igazwro, to po prostu Iga z Wrocławia Edytowane 2 Marca 2013 przez igazwro (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Idę wolno ale nie cofam się nigdy. serwis komputerowy rybnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 A mój się wzioł od tego że jak byłem z kolegami na piwie to powymyśliśmy sobie przezwiska i tak zostało do dziś. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Moja historia jest dość banalna, jakoś na początku studiów pokazałem znajomym filmik komika " achmed - martwy terorysta" i jakoś tak przylgnęło do mnie... natomiast 666 no cóz DEVIL..... 0 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Mój nik czyli Chylon nic prostszego od nazwiska Chyliński i to tyle 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tolo Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 W zasadzie to nawet nie wiem dlaczego tak do mnie mówią, ale najpierw zaczęła rodzina, później koledzy,.... no i tak już zostało 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzyq Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Ja przyjechałem na rozpoczęcie roku szkolnego w 1 klasie liceum na swojej DT 125 I tak już zostało do dziś... bzyk, bzyk, bzyyyyyyyyk 0 Cytuj "...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem..." http://bikepics.com/members/bzyq/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi