Okropna Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 A u mnie to ciut zawile będzie .... Generalnie "czarna" na mnie mówiono gdy się z blondi w wieku 15 lat na czarny przefarbowałam , i tak generalnie zostało na długie lata , Ale jako że jest to dość popularny nick zaczęłam się zastanawiać nad innym , traf chciał że xanton wciągnął mnie w grę KnightFight a tam jako że tłukłam innych niemiłosernie z xantoniny zrobiłam się na Okropne Dziewuszysko , tam tak pozostało do dziś a tutaj jest wersja skrócona czyli Okropna Ale przyznam się Wam jeszcze , że w Liceum straszne wieki temu , nazywano mnie "pekińczykiem" bo pamiętliwa strasznie jestem , niemniej takiego nie chce nicka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 U mnie z czasów jak na studiach grywałem ze znbajomymi w MMORPG Lineage 2. Grałem żeńską postacią, którą sobie nazwałem Aidania (ładnie mi brzmiało i total random). Podczas rozmów z klanowiczami na teamspeak głupio było mówić do faceta Aidania, więc często ludzie skracali do Aidan, aż mój kumpel zdrobnił do Ajdek... Aidekk to już kwestia pisania i tego, że aidek na gmail jak zakładałem konto pocztowe był zajęty. Teraz nie tylko w necie ale i życiu codziennym 90% znajomych mówi do mnie Aidekk, nawet mój własny ojciec czy ze dwie eks tak do mnie mówiły :)Na pewno unikalne, w przeciwieństwie do imienia. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyarin Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Sailor - (ang.) to żeglarz, jak zapewne każdy z Was wie :decayed:Jest to moje pseudo jeszcze z liceum a poza tym moja życiowa pasja http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gifNo od dłuższego czasu są również motocykle Sailor to mi się kojarzy automatycznie z anime Sailor Moon ^^ Moje powstało podczas zabawy przy piwku Kiedyś z koleżanką wymyślałyśmy rożne ksywki od imion, u mnie od Kasi. Tak jakoś się przyjęło, ale zabawy i śmiechu było pełno zanim do Kyarin dotarło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 U mnie prościej --> siwe / blond włosy - mój kolega podczas libacji suto zakrapianej z siwego zrobił zemnie siwutka i tak już zostało Grałem z takim nickiem w Dark Orbit - i na innych forach też tak się loguję. Jednakże zauważyłem ostatnio że siwutków się namnożyło więc czasem zmieniam się w sivki. 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Kurcze to ja mam problem bo za cholerę nie moge sobie przypomnieć skąd się wział mój nick.Na pewno 78 od mojego rocznika :)Wiem, że używałam go jak grałam w Plemiona a poza tym nie pamiętam :)Musiałam mieć chyba lekkie zaćmienie umysłu ale używam go systematycznie od jakiś 4 lat. choć wiem, że nie jestem jedyną osobą, która się nim posługuje. 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 u mnie, hmmm..... od nazwiska...bo nie żebym łoił sake hobbystycznie i regularnie...amerykanska rewolucja z pijok 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 wszystko jest na opak - to i nick jest na opak... emeryt - bo stary już duchem działkowy - od stylu jazdy, jak działkowiec - zawsze niespiesznie - przyjeżdża ostatni wymysły starej ekipy spod 77-ek później Yemy i oczywista "Selgros Dream Team" ...i tak wszystko jest na opak 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Tak jak w temacie, napiszcie historie nicka, którym się podpisujecie. U mnie szału nie ma, imię i początek nazwiska. A jak u Was? A ja mam znajomkę o nicku karolinamil - czyżby panie Miłowskie? 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 A ja mam znajomkę o nicku karolinamil - czyżby panie Miłowskie? Jaca komentujesz i komentujesz a skąd twój się wziął to jakoś się nie kwapisz wyjaśnić.Kurcze to ja mam problem bo za cholerę nie moge sobie przypomnieć skąd się wział mój nick.Pewnie dlatego że jesteś DE BE ŚCIARA ---> "Pan Wąski jest debeściak i jego mafia też " hehe 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Jestem niski,wiec nick, Mały od baaaaaaaaardzo dawna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Mój wiadomo tylko że sie pojawił 12 lat temu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Jaca komentujesz i komentujesz a skąd twój się wziął to jakoś się nie kwapisz wyjaśnić. i o to chodzi, każdy sobie sam dopowie historię najbardziej mu pasującą (poniższe to wersja 1 z wielu - Jaquzie @ dżakuzi) ps. skąd tą Jacę wytrzasnąłeś ? 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Moja historia .Lokal ma Sanockiej zostawił niezatarte wspomnienia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Lili to skrót od Lady_Light z Bloodwars. Tak sobie inni gracze skrócili i tak zostało. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 (edytowane) AndrzejCBRF2 chyba nie muszę się bardzo rozpisywać Andrzej to imię:-) i końcówka model mojej maszyny. Edytowane 14 Czerwca 2012 przez scOti ort + usunięcie zduplikowanej treści (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 ps. skąd tą Jacę wytrzasnąłeś ?Jaca+kuleje=JacKuzi ----> hahahahah [inaczej kulawy Jacor] 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 (edytowane) lansl - adres mojej firmowej strony internetowej.Nazwa mojej firmy brzmi LANS , stad tez mam takie pseudo Edytowane 12 Czerwca 2012 przez scOti ort. (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Lansl za reklamę powinieneś dolę odpalać 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaizen Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 (edytowane) Mój jest rodem z kieratu Edytowane 12 Czerwca 2012 przez scOti ort. (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Jakoś tak z sześć lat temu wpadła mi do głowy ta nazwa i została nickiem a że pogrywałem w różne rzeczy w sieci - Strozz`a właśnie tak poznałem dawno temu - to już zostało i przylgnęło choć częściej w skróconej wersji - xan.. W sumie jest to nazwa jakieś gminy we Francji. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Wojtas hmm... może od imienia Wojciech http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/giggle.gif 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Od zawsze w mojej szafie króluje czerń a w liceum doszedł jeszcze kolor włosów teraz jestem "naturalna" ale ksywa została i mimo tego, że wszyscy zawsze pytają dlaczego blondyna jest "Czarna" to szybko wchodzi im w krew żeby tak na mnie mówić a zatem tutaj też jestem pod taką ksywką 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatoshi Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 No dobra......, napisze i ja jako nowy tu na forum. Kurcze ja nie mam do opowiedzenia zadnej historyjki zwiazanej z moim nickiem http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/pout.png Poprostu Kwiatkowski=kwiatoshi ot cała filozofia........niezabłysnąłem co? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Wiele osób pyta się skąd przyszedł mi do głowy ten nick. Dla mnie to oczywiste, i wydawało mi się, że to JEST oczywiste , a jednak..... podzielę się z Wami moim jakże genialnym pomysłem - Różowa Pantera - określa zarówno moje moto, jak i mnie samą - czarna honda z różowymi naklejkami (na początku miała być sama pantera), ale, że gram na saksofonie, a do tego utworu mam wielki sentyment, więc tak już zostało ..... i koniec opowieści! Pozdro! 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sroka Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Sroka... Nazwisko Sroczyński, więc nawet Pani w przedszkolu podczas piosenki "Latała Sroczka" spoglądała na mnie z szyderczym uśmiechem... Zostało do dziś i jakoś tak mi z tym wygodnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi