TPS Posted October 27, 2021 Report Share Posted October 27, 2021 Cześć Wszystkim Kupiłem w zeszłym roku gumowe tankpady, które zamocowałem zgodnie z instrukcją, czyli odtłuszczanie + nagrzewanie. Jeden sezon super siedziały, ale niestety po zimie (w garażu miałem około 2-3 stopni) tankpady się odkleiły. Kupiłem taśmę dwustronną, ale jak dostała ciepła to się zrobiła strasznie miękka i tankpady po niej się zsuwały. Jeśli ktoś z Was ma dobre doświadczenia z przyklejaniem tankpadów i może się podzielić, byłbym wdzięczny. LwG Tom 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaszczomb Posted October 28, 2021 Report Share Posted October 28, 2021 Tankpad mi nie odpadł, więc go nie przyklejałem, ale na twoim miejscu użyłbym taśmy 3m, mocowałem nią kamerę na kasku i trzyma zarówno latem jak i zimą 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZbyszekZgierz Posted February 20 Report Share Posted February 20 Kolega ma rację spróbuj na taśmę dwustronna będzie trzymać 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kototor14 Posted March 16 Report Share Posted March 16 (edited) pamiętaj o dobrym przygotowaniu powierzchni i odtłuszczeniu, to klucz do trzymania się __________________https://sohostyle.pl/pl/c/TORBY/42 Edited April 8 by Kototor14 (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts