TPS Opublikowano 27 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Cześć Wszystkim Kupiłem w zeszłym roku gumowe tankpady, które zamocowałem zgodnie z instrukcją, czyli odtłuszczanie + nagrzewanie. Jeden sezon super siedziały, ale niestety po zimie (w garażu miałem około 2-3 stopni) tankpady się odkleiły. Kupiłem taśmę dwustronną, ale jak dostała ciepła to się zrobiła strasznie miękka i tankpady po niej się zsuwały. Jeśli ktoś z Was ma dobre doświadczenia z przyklejaniem tankpadów i może się podzielić, byłbym wdzięczny. LwG Tom 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Tankpad mi nie odpadł, więc go nie przyklejałem, ale na twoim miejscu użyłbym taśmy 3m, mocowałem nią kamerę na kasku i trzyma zarówno latem jak i zimą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbyszekZgierz Opublikowano 20 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Kolega ma rację spróbuj na taśmę dwustronna będzie trzymać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kototor14 Opublikowano 16 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 (edytowane) pamiętaj o dobrym przygotowaniu powierzchni i odtłuszczeniu, to klucz do trzymania się __________________https://sohostyle.pl/pl/c/TORBY/42 Edytowane 8 Kwietnia 2022 przez Kototor14 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi