david_snd Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 mam oto taki problem, kombinezon w którym sobie śmigam jest skórzany i ma wstawki białej skóry, po wyczyszczeniu z różnorakich owadów niestety pozostają widoczne plamki po krwi z komarów i innych takich:D macie jakieś sposoby na wyczyszczenie tego?? mi już powoli pomysłów zaczyna brakować:| a nie chcę jakoś uszkodzić skóry będę wdzięczny za każda rade 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Kurna no jaki tytuł już zdążyłam pomyśleć co się znowu stało, że ktoś musi kombinezon z krwi czyścić . 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faza Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Krew z tkanin pięknie schodzi wodą utlenioną. Nie wiem jak ze skóry, ale myślę, że można watkę nasączyć i spróbować. Powodzenia i pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_snd Opublikowano 18 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 dzięki sprawdzimy czy zadziała co do tytułu to chciałem by był delikatnie chwytliwy a te paręset istnień rozplaszczonych na kombinezonie to już historia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 A nie można było do tytułu wstawić "...z kwi owadów" ?.. tez pierwsze co pomyślałem że ktoś zapaćkał swoją krwią ubranie podczas jakiegoś szlifu 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_sokol Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Noś chłopie wymyślił temat Ja poszedłem raczej w kierunku potrącenia kogoś niż szlifu ale generalnie w mojej wizji ofiary też były. Ja z tekstyliów to ciepłą wodą i miękką szczoteczką ofiary przejazdów usuwam. Może nie jest idealnie, ale po paru kilometrach i tak nie ma śladu po czyszczeniu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Dramatyzujecie Moja coś wspominała że można spróbować gdzieś w mniej widocznym miejscu zwykłym płynem do naczyń. Pamiętaj wszelkie zażalenia nie do mnie ja się na praniu nie znam 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 ja się na praniu nie znam chyba że pieniędzy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 chyba że pieniędzy Też nie bo nie mam czego prać. Wszystko przepier... na bieżąco 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi