Lucjusz Posted October 13, 2021 Report Share Posted October 13, 2021 Witam szanowne grono Potrzebuję tłumiki do Hondy CBR 1100 na wtrysku ,czy mogę zamontować np.od moto z gaźnikiem lub zamiennik na allegro ma to jakieś znaczenie pozdrawiam 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suchy-wolk Posted October 13, 2021 Report Share Posted October 13, 2021 Chcesz kolego zamontować oryginalny (OEM) tłumik czy jest Ci to obojętne? Masz wersję XX z dwoma wydechami jak domniemam? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucjusz Posted October 14, 2021 Author Report Share Posted October 14, 2021 Tak z dwoma, moje słabo wyglądaj i myślę nad zmianą jest mi to obojętne czy oryginał czy nie tylko czy można bez problemu montować zamiennik 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suchy-wolk Posted October 14, 2021 Report Share Posted October 14, 2021 Może w takim razie zostaw oryginał, bo jest spasowany, masz pewność, że jest od tego modelu etc. i odeślij do modyfikacji człowiekowi, którym się tym trudzi na co dzień np. EdHaust - zmieni poszycie, dobierze materiały i zapłacisz mniej od nowych wydechów. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts