Lucjusz Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 Witam szanowne grono Potrzebuję tłumiki do Hondy CBR 1100 na wtrysku ,czy mogę zamontować np.od moto z gaźnikiem lub zamiennik na allegro ma to jakieś znaczenie pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 Chcesz kolego zamontować oryginalny (OEM) tłumik czy jest Ci to obojętne? Masz wersję XX z dwoma wydechami jak domniemam? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucjusz Opublikowano 14 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Tak z dwoma, moje słabo wyglądaj i myślę nad zmianą jest mi to obojętne czy oryginał czy nie tylko czy można bez problemu montować zamiennik 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 14 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Może w takim razie zostaw oryginał, bo jest spasowany, masz pewność, że jest od tego modelu etc. i odeślij do modyfikacji człowiekowi, którym się tym trudzi na co dzień np. EdHaust - zmieni poszycie, dobierze materiały i zapłacisz mniej od nowych wydechów. 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi