karwoj25 Opublikowano 6 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2021 Na facebooku Motocykliści Łódź utworzono wydarzenie Łódź - Zakończenie Sezonu Motocyklowego 2021. Nie każdy ma facebooka, nie każdy śledzi też wszystkie grupy i wydarzenia, więc kopiuję info tutaj. Termin: niedziela 10 października, w godzinach 10:30 – 13:30. Miejsce: PORT ŁÓDŹ Opis ze strony wydarzenia: "Zapraszamy Was na Zakończenie Sezonu - tradycyjnie pod Port Łódź! To wspólna inicjatywa ośmiu klubów i stowarzyszeń motocylowych: Łódki na Kołach, Korsarze Łódź, Blue Rangers, HOG Łódź, Forum Łódzkich Motocyklistów, Knight Riders, Motorownia i Number One. Szczegóły wkrótce. LwG! " FŁM jest wymienione jako organizator, wydarzenie zostało utworzone 30 sierpnia. Na forum zero informacji Pzdr! 4 Cytuj GS500
ro6ert Opublikowano 6 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2021 2 godziny temu, karwoj25 napisał: Na forum zero informacji jak ja zaskoczony nie jestem .... :( Dzięki za info ! 2 Cytuj
Lancet Opublikowano 6 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2021 Fakt, ze ostatnio forum mocno przygasło... @karwoj25 - dzięki za info - rzeczywiście, nie każdy używa fejsa, więc takie info jest na wagę złota (przynajmniej dla mnie). Będę po dyżurze, ale może mi się uda podjechać! 2 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Suchy-wolk Opublikowano 7 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2021 Panowie, Forum Łódzkich Motocyklistów nie bierze czynnego udziału w wydarzeniu, ale komentarze o tym, że forum przygasło jest właściwe. Właśnie trwa reorganizacja naszej działalności. Wracając do wątku - serdecznie zapraszamy, oby pogoda dopisała bo będzie to dobra okazja do spotkania wielu znajomych twarzy przed wstawienie moto do garaży na zimowanie 😀 4 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Lancet Opublikowano 11 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2021 Impreza - podobnie jak "otwieranie sezonu" super, motocykli od groma, ludzi pozytywnie zakręconych też. Na YT pierwsze filmiki, pokazujące rozmach imprezy. Parę "perełek" na dwóch i trzech kółkach można było obejrzeć. Byliśmy, ale szkoda, że NAS nie było... 2 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
karwoj25 Opublikowano 11 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2021 Maszyn było naprawdę w opór, praktycznie cały parking portu zajęty ktoś policzył ile dokładnie? 5 godzin temu, Lancet napisał: Byliśmy, ale szkoda, że NAS nie było... W czasie podziękowań Forum było pominięte 😕 0 Cytuj GS500
Mario74 Opublikowano 11 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2021 4 godziny temu, karwoj25 napisał: W czasie podziękowań Forum było pominięte 😕 Też byłem stałem przy scenie w czasie przemówienia. Chyba przemawiał Spons78 i rzeczywiście FŁM nie brało udziału w organizacji imprezy. W dniu 7.10.2021 o 11:59, Suchy-wolk napisał: komentarze o tym, że forum przygasło jest właściwe. Właśnie trwa reorganizacja naszej działalności. Jest to chyba delikatne określenie na to że w zarządzie nie dzieje się dobrze. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi