Skocz do zawartości

Zakończenie Sezonu Motocyklowego 2021 - Port Łódź

karwoj25

Rekomendowane odpowiedzi

Na facebooku  Motocykliści Łódź utworzono wydarzenie Łódź - Zakończenie Sezonu Motocyklowego 2021. Nie każdy ma facebooka, nie każdy śledzi też wszystkie grupy i wydarzenia, więc kopiuję info tutaj.

Termin: niedziela 10 października, w godzinach 10:30 – 13:30. Miejsce: PORT ŁÓDŹ

Opis ze strony wydarzenia: "Zapraszamy Was na Zakończenie Sezonu - tradycyjnie pod Port Łódź! To wspólna inicjatywa ośmiu klubów i stowarzyszeń motocylowych: Łódki na Kołach, Korsarze Łódź, Blue Rangers, HOG Łódź, Forum Łódzkich Motocyklistów, Knight Riders, Motorownia i Number One. Szczegóły wkrótce. LwG! "

FŁM jest wymienione jako organizator, wydarzenie zostało utworzone 30 sierpnia. Na forum zero informacji :) Pzdr!243177714_1652765238261005_2844859051120

GS500 icon3.png

Fakt, ze ostatnio forum mocno przygasło...

@karwoj25 - dzięki za info - rzeczywiście, nie każdy używa fejsa, więc takie info jest na wagę złota (przynajmniej dla mnie).

Będę po dyżurze, ale może mi się uda podjechać!

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting

Panowie,

Forum Łódzkich Motocyklistów nie bierze czynnego udziału w wydarzeniu, ale komentarze o tym, że forum przygasło jest właściwe. Właśnie trwa reorganizacja naszej działalności.

Wracając do wątku - serdecznie zapraszamy, oby pogoda dopisała bo będzie to dobra okazja do spotkania wielu znajomych twarzy przed wstawienie moto do garaży na zimowanie 😀

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Impreza - podobnie jak "otwieranie sezonu" super, motocykli od groma, ludzi pozytywnie zakręconych też. Na YT pierwsze filmiki, pokazujące rozmach imprezy.

Parę "perełek" na dwóch i trzech kółkach można było obejrzeć.

Byliśmy, ale szkoda, że NAS nie było...

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting

Maszyn było naprawdę w opór, praktycznie cały parking portu zajęty :o ktoś policzył ile dokładnie?

5 godzin temu, Lancet napisał:

Byliśmy, ale szkoda, że NAS nie było...

W czasie podziękowań Forum było pominięte 😕

GS500 icon3.png

4 godziny temu, karwoj25 napisał:

W czasie podziękowań Forum było pominięte 😕

Też byłem stałem przy scenie w czasie przemówienia. Chyba przemawiał Spons78 i rzeczywiście FŁM nie brało udziału w organizacji imprezy.

W dniu 7.10.2021 o 11:59, Suchy-wolk napisał:

komentarze o tym, że forum przygasło jest właściwe. Właśnie trwa reorganizacja naszej działalności.

Jest to chyba delikatne określenie na to że w zarządzie nie dzieje się dobrze.