Marioni Posted October 2, 2021 Report Share Posted October 2, 2021 To mój pierwszy post. Witam! Od września br. jeżdżę na motocyklu i chciałbym pojeździć również w nadchodzące chłodniejsze dni. Potrzebuję bielizny termoaktywnej i mam problem z wyborem. Wszędzie piszą, że najlepsza jest z zawartością wełny z merynosa. Ale wyczytałem też, że jest mega ciepła i przeznaczona na naprawdę niską temperaturę. Aż w takiej nie zamierzam jeździć. Nie wiem , co wybrać. Czy bielizna z wełną z merynosa ma sens na temperatury jesienne około 10 stopni Celsjusza? Nie będzie za gorąca? Czy może wybrać po prostu bieliznę typu Brubeck Cooler, o której też dobrze piszą? Z góry dzięki za pomoc. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marci1N Posted October 2, 2021 Report Share Posted October 2, 2021 Brubeck cooler jest przeznaczony na lato na chlodniejsze dni seria Thermo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts