Skocz do zawartości

Suzuki Gsr 600 Od 2008 Roku...

Peteski

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ...

Takie małe pytanko do Was...mieliście może doświadczenie z takim motorkiem? ma służyć do spokojnej jazdy czasami po mieście a czasami na traski...bardziej dla kobiety, ale czasami też i dla mnie...kawa u nas zostaje i bedzie wymienna wraz z nowym nabytkiem...

z góry dzięki za odpowiedź...

Moze i masa duza ale ma bardzo nisko środek ciezkości zawieszony więc łatwo sie prowadzi co do tras to trzeba dokupic szybkę bo łeb urywa ;D Sam takiego posiadam aktualnie ale rok 06

:doofywave:

Peteski a to pierwszy motocykl dla Kobiety ?

Ja się uczyłam na suzuki gs 500 przez 3 sezon (wcześniej jako plecak na dużych motocyklach ok 8 lat), kupiłam sobie gsr 600 i cóż hmmm zupełnie inny świat. Podczas pierwszych jazd miałam wrażenie że się teleportuje. No i fajnie było... przez jakieś 3 m-ce ;-) a teraz od 3 tygodni jestem w gipsie. Tak jak pisze Fatum masa sprawia psikusy, ale też przyznaje racje Dziejdzejowi środek ciężkości sprawia że super się prowadzi.

no ten gsr to moj pierwszy moto.. fajnie zbiera się do 150 potem to juz nie idzie ;) a czy dla kobiety zalezy jaki ma wzrost moja jak usiadła to palcami sięgała a jak go sie obniży to bardzo mały prześwit juz będzie.. a moze gladiusa?? cena będzie podobna 72 konie ?? no i niski jest

:doofywave:

Ona już wprawiona...jeździ kawą 600, którą teraz ja śmigam więc z tym nie będzie problemu...a że nie szaleje aż tak bardzo to moc by chyba wystarczyła...no i pozycja...o wiele bardziej wygodna dla Niej niz na kawie...

a może doradzilibyście jeszcze coś fajnego? :smile: Ten gladius mi się podoba...tylko powiedzcie jak z tą mocą...nie za mało troszkę? wiem, że to v więc zupełnie inna charakterystyka...

z góry dzięki :smile:

Gladius spoko bardzo ładny motorek następca mojej SV, 650cc nie wysoki, pozycja za kierownicą wygodniejszy niż w SV tak mi sie wydaje, ale za to cięższy o 10 kilo, 202 kg (na mokro gotowy do jazdy).

No cóż... na spokojnie sobie przemyślę i przejadę się i jednym i drugim a później zobaczymy...dzięki piękne za pomoc i informacje :smile:

Faworytem na chwilę obecną zostaje GSR 600 :P

Fazery można łatwo obniżyć, więc wysokością bym się nie sugerował

"Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska

GSRa mialem przez krotki okres w zeszłym roku i przyznam ze bardzo fajnie sie nim jezdzilo. Teraz dosiadam Gladiusa i moge smialo powiedziec, ze mocy wcale mu nie brakuje, tym bardziej ze to v-ka i zbiera sie od samego dolu....Moim zdaniem zwinniejszy i łatwiejszy w prowadzeniu.