Peteski Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Witam ... Takie małe pytanko do Was...mieliście może doświadczenie z takim motorkiem? ma służyć do spokojnej jazdy czasami po mieście a czasami na traski...bardziej dla kobiety, ale czasami też i dla mnie...kawa u nas zostaje i bedzie wymienna wraz z nowym nabytkiem... z góry dzięki za odpowiedź... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatum Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Z punktu widzenia kobietki motorek nie wysoki, cieszy oko ale masa może sprawiać psikusy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Moze i masa duza ale ma bardzo nisko środek ciezkości zawieszony więc łatwo sie prowadzi co do tras to trzeba dokupic szybkę bo łeb urywa ;D Sam takiego posiadam aktualnie ale rok 06 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Selerowa Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Peteski a to pierwszy motocykl dla Kobiety ? Ja się uczyłam na suzuki gs 500 przez 3 sezon (wcześniej jako plecak na dużych motocyklach ok 8 lat), kupiłam sobie gsr 600 i cóż hmmm zupełnie inny świat. Podczas pierwszych jazd miałam wrażenie że się teleportuje. No i fajnie było... przez jakieś 3 m-ce ;-) a teraz od 3 tygodni jestem w gipsie. Tak jak pisze Fatum masa sprawia psikusy, ale też przyznaje racje Dziejdzejowi środek ciężkości sprawia że super się prowadzi. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 no ten gsr to moj pierwszy moto.. fajnie zbiera się do 150 potem to juz nie idzie a czy dla kobiety zalezy jaki ma wzrost moja jak usiadła to palcami sięgała a jak go sie obniży to bardzo mały prześwit juz będzie.. a moze gladiusa?? cena będzie podobna 72 konie ?? no i niski jest 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Selerowa Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 ja mam 173cm i dla mnie w sam raz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peteski Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Ona już wprawiona...jeździ kawą 600, którą teraz ja śmigam więc z tym nie będzie problemu...a że nie szaleje aż tak bardzo to moc by chyba wystarczyła...no i pozycja...o wiele bardziej wygodna dla Niej niz na kawie... a może doradzilibyście jeszcze coś fajnego? Ten gladius mi się podoba...tylko powiedzcie jak z tą mocą...nie za mało troszkę? wiem, że to v więc zupełnie inna charakterystyka... z góry dzięki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatum Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Gladius spoko bardzo ładny motorek następca mojej SV, 650cc nie wysoki, pozycja za kierownicą wygodniejszy niż w SV tak mi sie wydaje, ale za to cięższy o 10 kilo, 202 kg (na mokro gotowy do jazdy). 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 szkoda tylko ze stalowa rama ;/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peteski Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 No cóż... na spokojnie sobie przemyślę i przejadę się i jednym i drugim a później zobaczymy...dzięki piękne za pomoc i informacje Faworytem na chwilę obecną zostaje GSR 600 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SztandeR Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 A może Fazerek ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Fazer dla kobiety jakos tego nie widze i chyba za wysoki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Fazery można łatwo obniżyć, więc wysokością bym się nie sugerował 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Valdi: Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 GSRa mialem przez krotki okres w zeszłym roku i przyznam ze bardzo fajnie sie nim jezdzilo. Teraz dosiadam Gladiusa i moge smialo powiedziec, ze mocy wcale mu nie brakuje, tym bardziej ze to v-ka i zbiera sie od samego dolu....Moim zdaniem zwinniejszy i łatwiejszy w prowadzeniu. 0 Cytuj http://www.kerala.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peteski Opublikowano 27 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 No mam nadzieję, że jak wrócę z urlopu to przejadę się po salonach i potestuję kilka opcji Jeszcze raz dzięki za cenne opinie i sugestie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi