Peteski Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2012 Witam ... Takie małe pytanko do Was...mieliście może doświadczenie z takim motorkiem? ma służyć do spokojnej jazdy czasami po mieście a czasami na traski...bardziej dla kobiety, ale czasami też i dla mnie...kawa u nas zostaje i bedzie wymienna wraz z nowym nabytkiem... z góry dzięki za odpowiedź... 0 Cytuj
Fatum Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2012 Z punktu widzenia kobietki motorek nie wysoki, cieszy oko ale masa może sprawiać psikusy. 0 Cytuj
Dzejdzej Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 Moze i masa duza ale ma bardzo nisko środek ciezkości zawieszony więc łatwo sie prowadzi co do tras to trzeba dokupic szybkę bo łeb urywa ;D Sam takiego posiadam aktualnie ale rok 06 0 Cytuj
Selerowa Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 Peteski a to pierwszy motocykl dla Kobiety ? Ja się uczyłam na suzuki gs 500 przez 3 sezon (wcześniej jako plecak na dużych motocyklach ok 8 lat), kupiłam sobie gsr 600 i cóż hmmm zupełnie inny świat. Podczas pierwszych jazd miałam wrażenie że się teleportuje. No i fajnie było... przez jakieś 3 m-ce ;-) a teraz od 3 tygodni jestem w gipsie. Tak jak pisze Fatum masa sprawia psikusy, ale też przyznaje racje Dziejdzejowi środek ciężkości sprawia że super się prowadzi. 0 Cytuj
Dzejdzej Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 no ten gsr to moj pierwszy moto.. fajnie zbiera się do 150 potem to juz nie idzie a czy dla kobiety zalezy jaki ma wzrost moja jak usiadła to palcami sięgała a jak go sie obniży to bardzo mały prześwit juz będzie.. a moze gladiusa?? cena będzie podobna 72 konie ?? no i niski jest 0 Cytuj
Selerowa Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 ja mam 173cm i dla mnie w sam raz 0 Cytuj
Peteski Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Ona już wprawiona...jeździ kawą 600, którą teraz ja śmigam więc z tym nie będzie problemu...a że nie szaleje aż tak bardzo to moc by chyba wystarczyła...no i pozycja...o wiele bardziej wygodna dla Niej niz na kawie... a może doradzilibyście jeszcze coś fajnego? Ten gladius mi się podoba...tylko powiedzcie jak z tą mocą...nie za mało troszkę? wiem, że to v więc zupełnie inna charakterystyka... z góry dzięki 0 Cytuj
Fatum Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Gladius spoko bardzo ładny motorek następca mojej SV, 650cc nie wysoki, pozycja za kierownicą wygodniejszy niż w SV tak mi sie wydaje, ale za to cięższy o 10 kilo, 202 kg (na mokro gotowy do jazdy). 0 Cytuj
Dzejdzej Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 szkoda tylko ze stalowa rama ;/ 0 Cytuj
Peteski Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 No cóż... na spokojnie sobie przemyślę i przejadę się i jednym i drugim a później zobaczymy...dzięki piękne za pomoc i informacje Faworytem na chwilę obecną zostaje GSR 600 0 Cytuj
AndrzejCBR Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2012 Fazer dla kobiety jakos tego nie widze i chyba za wysoki 0 Cytuj
scOti Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2012 Fazery można łatwo obniżyć, więc wysokością bym się nie sugerował 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska
:Valdi: Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 GSRa mialem przez krotki okres w zeszłym roku i przyznam ze bardzo fajnie sie nim jezdzilo. Teraz dosiadam Gladiusa i moge smialo powiedziec, ze mocy wcale mu nie brakuje, tym bardziej ze to v-ka i zbiera sie od samego dolu....Moim zdaniem zwinniejszy i łatwiejszy w prowadzeniu. 0 Cytuj http://www.kerala.com.pl
Peteski Opublikowano 27 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2012 No mam nadzieję, że jak wrócę z urlopu to przejadę się po salonach i potestuję kilka opcji Jeszcze raz dzięki za cenne opinie i sugestie 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi