Radsoon Opublikowano 19 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2021 (edytowane) Nadszedł w końcu czas by rozpocząć nowy rozdział w Moim życiu i w związku z tym chciałbym zaprosić caaaaałą motocyklową rodzine na mój ślub z Iwonką. 😃😃 Byłem na kilku obstawach, odprowadzałem Was ostatnią wolną kawalerską drogą i liczę, ze wy też pożegnacie mój status kawalerski !😂 W podziękowaniu za waszą obecność będzie oczywiście czekał słodki poczęstunek dla Wszystkich, napoje oraz % na drogę ! Plan: 14:15 zbiórka na Starym Rynku ‚Palestynce’ na ul. Zgierskiej 14:30 wyjazd z Panem Młodym do Zgierza po Pannę Młodą - na ul. Boya-Żeleńskiego (osiedle 650-lecia) 15:30 wyjazd do kościoła - N.M.P. Różańcowej w Zgierzu - dosłownie 1.5 km od Panny Młodej Po mszy - skończy się przed 17:00 wyjazd pod sale weselna ‚W Dobrym Stylu’ do Aleksandrowa Łódzkiego - ul. Piłsudskiego 10. Zapraszamy jeszcze raz i liczymy na Waszą obecność Link do wydarzenia na fb: https://fb.me/e/2E4zjyDin Edytowane 19 Września 2021 przez Radsoon (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
karwoj25 Opublikowano 19 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2021 Pogoda zamówiona? 0 Cytuj GS500
Radsoon Opublikowano 20 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2021 16 godzin temu, karwoj25 napisał: Pogoda zamówiona? Chcielibyśmy żeby było nie za ciepło i nie za zimno + słonecznie bez deszczu 0 Cytuj
Mario74 Opublikowano 20 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2021 Według wróżek pogodowych internetowych ma nie padać temp. 18*C i duże zachmurzenie . Ale jak będzie to czas pokaże bo te matoły nieraz nie potrafią przewidzieć pogody na następny dzień. 0 Cytuj
karwoj25 Opublikowano 25 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2021 Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia 🙂 Chłopaki narobili hałasu 🙂 @Radsoon dzięki za prezent na drogę 🙂 3 Cytuj GS500
Radsoon Opublikowano 13 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2021 W dniu 25.09.2021 o 21:45, karwoj25 napisał: Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia 🙂 Chłopaki narobili hałasu 🙂 @Radsoon dzięki za prezent na drogę 🙂 Nie ma za co ! Mam nadzieje że spotkamy się gdzieś na drodze dziękujemy za obecność ! 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi