Radsoon Opublikowano 19 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 (edytowane) Nadszedł w końcu czas by rozpocząć nowy rozdział w Moim życiu i w związku z tym chciałbym zaprosić caaaaałą motocyklową rodzine na mój ślub z Iwonką. 😃😃 Byłem na kilku obstawach, odprowadzałem Was ostatnią wolną kawalerską drogą i liczę, ze wy też pożegnacie mój status kawalerski !😂 W podziękowaniu za waszą obecność będzie oczywiście czekał słodki poczęstunek dla Wszystkich, napoje oraz % na drogę ! Plan: 14:15 zbiórka na Starym Rynku ‚Palestynce’ na ul. Zgierskiej 14:30 wyjazd z Panem Młodym do Zgierza po Pannę Młodą - na ul. Boya-Żeleńskiego (osiedle 650-lecia) 15:30 wyjazd do kościoła - N.M.P. Różańcowej w Zgierzu - dosłownie 1.5 km od Panny Młodej Po mszy - skończy się przed 17:00 wyjazd pod sale weselna ‚W Dobrym Stylu’ do Aleksandrowa Łódzkiego - ul. Piłsudskiego 10. Zapraszamy jeszcze raz i liczymy na Waszą obecność Link do wydarzenia na fb: https://fb.me/e/2E4zjyDin Edytowane 19 Września 2021 przez Radsoon (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 19 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Pogoda zamówiona? 0 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radsoon Opublikowano 20 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 16 godzin temu, karwoj25 napisał: Pogoda zamówiona? Chcielibyśmy żeby było nie za ciepło i nie za zimno + słonecznie bez deszczu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario74 Opublikowano 20 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Według wróżek pogodowych internetowych ma nie padać temp. 18*C i duże zachmurzenie . Ale jak będzie to czas pokaże bo te matoły nieraz nie potrafią przewidzieć pogody na następny dzień. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 25 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia 🙂 Chłopaki narobili hałasu 🙂 @Radsoon dzięki za prezent na drogę 🙂 3 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radsoon Opublikowano 13 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 W dniu 25.09.2021 o 21:45, karwoj25 napisał: Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia 🙂 Chłopaki narobili hałasu 🙂 @Radsoon dzięki za prezent na drogę 🙂 Nie ma za co ! Mam nadzieje że spotkamy się gdzieś na drodze dziękujemy za obecność ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi