Micek1968 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Spoko... ale kurcze żeby się rozbić motocyklem kupionym u człowieka na którego pogrzeb się akurat jedzie ...Uffff... http://expressilustrowany.pl/tlumy-na-pogrzebie-motocyklisty-przyjaciele-zegnali-bikersa,artykul.html?material_id=4fdf63169a22dd915d000000 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL
Cezary Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 .....ale kurcze żeby się rozbić motocyklem....każdemu może się zdarzyć położyć motocykl, a w szczególności w takich okolicznościach, błądząc myślami wystarczy chwila nieuwagiważniejsze potrafić niczym dzieci uczące się chodzić .....podnieść się, przełknąć gorycz i iść dalej... 0 Cytuj STUDiO
Micek1968 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 A kolega ENTER to wogóle jest od nas z Forum... dopiero teraz zobaczyłem w jednym z wątków... http://motocykle-lodz.pl/user/65-enter/ Ciekawe jak tam jego zdrowie? 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL
xanton Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2012 Piękny sprzęt ma ENTER: Szybkiego powrotu do zdrowia Sebastian!! 0 Cytuj
Mario Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Dziś na czwartkowym spotkaniu miałem okazję poznać kogoś z Group Of Franc, i wyjaśnił mi o co w tym wszystkim chodziło, a co niestety nie było oficjalnie powiedziane (zresztą nie przez przypadek) i należą się szczere przeprosiny dla tych ludzi, bo było zupełnie odwrotnie niż myślałem, bez ich starań nie odbyło by się w ogóle takie pożegnanie, a to że część była ograniczona, było można powiedzieć takim kompromisem. Zamykając ten temat, wychodzi na to że nie należy się sugerować artykułami, czy niepotwierdzonymi informacjami, a najlepiej dowiadywać się u samego źródła... 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro
Rekomendowane odpowiedzi