Skocz do zawartości

Darek Bikers Nie Żyje :(

Micek1968

Rekomendowane odpowiedzi

Spoko... ale kurcze żeby się rozbić motocyklem kupionym u człowieka na którego pogrzeb się akurat jedzie ...Uffff...

http://expressilustrowany.pl/tlumy-na-pogrzebie-motocyklisty-przyjaciele-zegnali-bikersa,artykul.html?material_id=4fdf63169a22dd915d000000

pozdrawiam
Micek

-----------
Yamaha Virago XV 750 ' 1993
----------------------
Nice to Be Important, But More Important to Be Nice
MOTOCYKLE-ZGIERZ.PL

.....ale kurcze żeby się rozbić motocyklem....

każdemu może się zdarzyć położyć motocykl, a w szczególności w takich okolicznościach, błądząc myślami wystarczy chwila nieuwagi

ważniejsze potrafić niczym dzieci uczące się chodzić .....podnieść się, przełknąć gorycz i iść dalej...

A kolega ENTER to wogóle jest od nas z Forum... dopiero teraz zobaczyłem w jednym z wątków... http://motocykle-lodz.pl/user/65-enter/

Ciekawe jak tam jego zdrowie?

pozdrawiam
Micek

-----------
Yamaha Virago XV 750 ' 1993
----------------------
Nice to Be Important, But More Important to Be Nice
MOTOCYKLE-ZGIERZ.PL

• 1 miesiąc temu...

Dziś na czwartkowym spotkaniu miałem okazję poznać kogoś z Group Of Franc,

i wyjaśnił mi o co w tym wszystkim chodziło, a co niestety nie było oficjalnie powiedziane (zresztą nie przez przypadek)

i należą się szczere przeprosiny dla tych ludzi, bo było zupełnie odwrotnie niż myślałem,

bez ich starań nie odbyło by się w ogóle takie pożegnanie, a to że część była ograniczona, było można powiedzieć takim kompromisem.

Zamykając ten temat, wychodzi na to że nie należy się sugerować artykułami,

czy niepotwierdzonymi informacjami, a najlepiej dowiadywać się u samego źródła...

Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro