Micek1968 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Spoko... ale kurcze żeby się rozbić motocyklem kupionym u człowieka na którego pogrzeb się akurat jedzie ...Uffff... http://expressilustrowany.pl/tlumy-na-pogrzebie-motocyklisty-przyjaciele-zegnali-bikersa,artykul.html?material_id=4fdf63169a22dd915d000000 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 .....ale kurcze żeby się rozbić motocyklem....każdemu może się zdarzyć położyć motocykl, a w szczególności w takich okolicznościach, błądząc myślami wystarczy chwila nieuwagiważniejsze potrafić niczym dzieci uczące się chodzić .....podnieść się, przełknąć gorycz i iść dalej... 0 Cytuj STUDiO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 A kolega ENTER to wogóle jest od nas z Forum... dopiero teraz zobaczyłem w jednym z wątków... http://motocykle-lodz.pl/user/65-enter/ Ciekawe jak tam jego zdrowie? 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Piękny sprzęt ma ENTER: Szybkiego powrotu do zdrowia Sebastian!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Dziś na czwartkowym spotkaniu miałem okazję poznać kogoś z Group Of Franc, i wyjaśnił mi o co w tym wszystkim chodziło, a co niestety nie było oficjalnie powiedziane (zresztą nie przez przypadek) i należą się szczere przeprosiny dla tych ludzi, bo było zupełnie odwrotnie niż myślałem, bez ich starań nie odbyło by się w ogóle takie pożegnanie, a to że część była ograniczona, było można powiedzieć takim kompromisem. Zamykając ten temat, wychodzi na to że nie należy się sugerować artykułami, czy niepotwierdzonymi informacjami, a najlepiej dowiadywać się u samego źródła... 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi