Suchy-wolk Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Chciałbym zaprosić gorąco wszystkich na moje rodzinne osiedle, gdzie jak co roku odbędzie się tzw. festyn. Tym razem również poproszono mnie, abym zaprosił motocyklistów i taki wpis na plakacie widnieje jako "atrakcja", dlatego jeżeli znajdą się chętni, to można zorganizować jakiś przejazd mały i wyznaczyć miejsce dla maszyn. Osobiście nie będę mógł uczestniczyć prawdopodobnie w tej imprezie ze względów na planowaną wizytę w szpitalu, nie mniej jednak odpowiem na wszelkie pytania. Wystarczy, że przyjedzie grupa jak najliczniejsza, pokaże się tam i wspomoże akcję charytatywną Celem akcji będzie zbiórka pieniędzy dla Franka chorego na mukowiscydozę. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aidekk Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Możesz na mnie liczyć! 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzejdzej Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Ja z chęcią podbije ale dopiero po 17 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ridrick Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Ten 23 robi się bardzo napięty, slub, koncert i jeszcze nocna impreza 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aidekk Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Ridrick ja nocną imprezę bojkotuję. Styknie ślub i ta akcja od Suchego... 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
consuela Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 mam rozumieć, że z Andrespolu śmigamy od razu na Stoki 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suchy-wolk Posted June 19, 2012 Author Report Share Posted June 19, 2012 Myślę, że najlepiej było by się spotkać na jakieś stacji benzynowej przy Rondzie Solidarności i prosto jedną ulicą wtedy pojechać wspólnie do celu o określonej godzinie 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIRON Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 Witam jest nas kilku z tego osiedla więc przywieziemy grilla i kiełbaski . Pozdrawiam M . 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad85 Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Ridrick ja nocną imprezę bojkotuję. Styknie ślub i ta akcja od Suchego... popieram to może o 15:00 przy przy Piotrkowskiej w miejscu czwartkowych spotkań przed ślubem i ustalimy gdzie się widzimy przed wieczorną akcją??? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani_recens Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Może podajcie jakieś szczegóły tej imprezy ? Głównie o godzinie rozpoczęcia tego festynu dla naszej grupy motocyklowej 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts