Suchy-wolk Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Chciałbym zaprosić gorąco wszystkich na moje rodzinne osiedle, gdzie jak co roku odbędzie się tzw. festyn. Tym razem również poproszono mnie, abym zaprosił motocyklistów i taki wpis na plakacie widnieje jako "atrakcja", dlatego jeżeli znajdą się chętni, to można zorganizować jakiś przejazd mały i wyznaczyć miejsce dla maszyn. Osobiście nie będę mógł uczestniczyć prawdopodobnie w tej imprezie ze względów na planowaną wizytę w szpitalu, nie mniej jednak odpowiem na wszelkie pytania. Wystarczy, że przyjedzie grupa jak najliczniejsza, pokaże się tam i wspomoże akcję charytatywną Celem akcji będzie zbiórka pieniędzy dla Franka chorego na mukowiscydozę. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Możesz na mnie liczyć! 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Ja z chęcią podbije ale dopiero po 17 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Ten 23 robi się bardzo napięty, slub, koncert i jeszcze nocna impreza 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Ridrick ja nocną imprezę bojkotuję. Styknie ślub i ta akcja od Suchego... 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
consuela Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 mam rozumieć, że z Andrespolu śmigamy od razu na Stoki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Myślę, że najlepiej było by się spotkać na jakieś stacji benzynowej przy Rondzie Solidarności i prosto jedną ulicą wtedy pojechać wspólnie do celu o określonej godzinie 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIRON Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Witam jest nas kilku z tego osiedla więc przywieziemy grilla i kiełbaski . Pozdrawiam M . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Ridrick ja nocną imprezę bojkotuję. Styknie ślub i ta akcja od Suchego... popieram to może o 15:00 przy przy Piotrkowskiej w miejscu czwartkowych spotkań przed ślubem i ustalimy gdzie się widzimy przed wieczorną akcją??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dani_recens Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Może podajcie jakieś szczegóły tej imprezy ? Głównie o godzinie rozpoczęcia tego festynu dla naszej grupy motocyklowej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi