Skocz do zawartości

30 Czerwca Ślub Klijenta

JAKUBKO

Rekomendowane odpowiedzi

NO WIĘC TAK najpierw do mnie do nakładu do mnie potem o 15.50 drewnowska zgierska moze pojezierska juljanowska frańciszkańska rysownicza tam okrzyk potem z młodymi (starymi) z powrotem do zgierskiej koło bałuckiego nwrotka i na zgierską 71 usc i z tam tąd na rogowską przy strykowskiej po małym napaleniu i uzyskaniu napoju na wieczór za***rdalamy na 2 ślub ci co się opony skończą to do domu ;) i spijają co mają ;)

myśle że po 15 możemy się zjechać u mnie w nakładzie

do zobaczeina

007.gif

Jakubko czyli o 15 u Ciebie na drewnowskiej ?

lecimy na jedną obstawke, później na drugą

"Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska

Czepiacie się - poprawną polszczyzną używając CH chłopak streścił plan misterny że o 15 w nakładzie a wy podtextów się doszukujecie - hehe, nie masz jakiejś motorynki?? Aidasowi bym za sponsorował przelot na lince http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif

Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ :ph34r:

Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.

no za dużo chaosu :smile:

ja nie wiem czy zdążę przy motocyklu wszystko zrobić - od tygodnia jeżdżę z urwanym mocowaniem tablicy, bez olejarki i wymiany oleju i płynu hamulcowego ;/

"Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska

Scoti zawsze możesz jutro to zrobić :riding: albo poszukać pomocy ..co 4 ręce to nie dwie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,

sorry że mnie nie było ale jak zwykle jak piszę się na listę coś nie domaga---> dziś bajtle na motobajzlu tak dostały w tę cześć ciała gdzie plecy łączą się z nogami że niestety musiałem się nimi zająć i z czasem d*pa- sypię głowę popiołem i postaram się o poprawę

Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ :ph34r:

Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.

dziękulski kulegom i kuleżankom za odprowadzenie mojego klijenta do ołtarza.usc.

jak wspomniałem wcześniej cały alkohol (2 butelki 0,5l) zebrany prze ze mnie na ślubie wypijemy razem na imprezie której plan obmyślam

jak coś trza pomocy to zapraszam do siebie w geście dziękczynnym ;)

a co do planu imprezy będzie krótki ale oryginalny ;)

ps. moze za 3 tyg?

mamy chyba miejscówke drewnowska 151 albo 153 więcej w dziale bez motocykla

bez odbioru... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif

007.gif

Jakubek, pozazdrościć stylowego krawata ;)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆