Dzejdzej Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 wszystko zaplanuje ... HA HA 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 czekamy na szczegóły tego misternego planu http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 27 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 nono ja was wszystkich zaskoczę moim planem będzie krótki ale konkretny http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 konkret palenie i opony w cenie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAYABUSA Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Damy rade przekonałeś nas. Dotrzemy na Zgierską a potem lecimy na 18-tą na następną imprezę!!!!! Kuba więc do soboty!!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 28 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 NO WIĘC TAK najpierw do mnie do nakładu do mnie potem o 15.50 drewnowska zgierska moze pojezierska juljanowska frańciszkańska rysownicza tam okrzyk potem z młodymi (starymi) z powrotem do zgierskiej koło bałuckiego nwrotka i na zgierską 71 usc i z tam tąd na rogowską przy strykowskiej po małym napaleniu i uzyskaniu napoju na wieczór za***rdalamy na 2 ślub ci co się opony skończą to do domu i spijają co mają myśle że po 15 możemy się zjechać u mnie w nakładzie do zobaczeina 1 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Rid, pojedziesz w kaczuszce?? Nie obrażaj mojej Jawki http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Jakubko czyli o 15 u Ciebie na drewnowskiej ? lecimy na jedną obstawke, później na drugą 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Jakubko czyli o 15 u Ciebie na drewnowskiej ? lecimy na jedną obstawke, później na drugą widze ze scOti tez mial problem z zrozumieniem tekstu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lupo1978 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 to w końcu gdzie sie spotykamy adres ? godzina? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Czepiacie się - poprawną polszczyzną używając CH chłopak streścił plan misterny że o 15 w nakładzie a wy podtextów się doszukujecie - hehe, nie masz jakiejś motorynki?? Aidasowi bym za sponsorował przelot na lince http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kark Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Wszystko dogadane!!! o 15 u JaKubka http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 29 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 no tak 15 15.20 drewnowska 50 i o 15 35-40 jedziemy 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 no za dużo chaosu ja nie wiem czy zdążę przy motocyklu wszystko zrobić - od tygodnia jeżdżę z urwanym mocowaniem tablicy, bez olejarki i wymiany oleju i płynu hamulcowego ;/ 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Scoti zawsze możesz jutro to zrobić albo poszukać pomocy ..co 4 ręce to nie dwie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 tak, tym sposobem robię to od tygodnia albo i lepiej... :> 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 sorry że mnie nie było ale jak zwykle jak piszę się na listę coś nie domaga---> dziś bajtle na motobajzlu tak dostały w tę cześć ciała gdzie plecy łączą się z nogami że niestety musiałem się nimi zająć i z czasem d*pa- sypię głowę popiołem i postaram się o poprawę 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 dziękulski kulegom i kuleżankom za odprowadzenie mojego klijenta do ołtarza.usc. jak wspomniałem wcześniej cały alkohol (2 butelki 0,5l) zebrany prze ze mnie na ślubie wypijemy razem na imprezie której plan obmyślam jak coś trza pomocy to zapraszam do siebie w geście dziękczynnym a co do planu imprezy będzie krótki ale oryginalny ps. moze za 3 tyg? mamy chyba miejscówke drewnowska 151 albo 153 więcej w dziale bez motocykla bez odbioru... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif 1 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 mieszkałem w tej bursie szkolniej 3lata :-) oj się piło :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 swoją 0.5 litrówkę sprzedałem ale mogę wpaść a połówką kieszonkową 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Jakubek, pozazdrościć stylowego krawata 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Jakubek, pozazdrościć stylowego krawata A dzięki żona kazała założyć 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kark Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 i ja połóweczke weselną dołozyłem, juz jest u Jakubka w lodowce:) także na pewno to spotkanie bedzie bez udziału motocykli:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 A foty jakieś z tej impry to będą osiągalne? Ktoś tam z foto biegał. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 patrz napomniałem zapytać młodego o foty dzisiaj był u mnie z żoną i 2 szampany doszły na imprezke 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi