Mario Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 A to moja dziewczynka, takie ponad 240 kilogramowe maleństwo,choć kobietom wagi (i wieku) nie powinno się wypominać,to za nic nie chce schudnąć... i wychodzi na to że ja będę musiał za nią Na razie wszystko w oryginale, ale już pracuję nad poprawą komfortu i bezpieczeństwa,tzn. szybka turystyczna przyciemniana kupiona i czeka na zmiłowanie,natomiast crash pady w planach. Choć będzie ciężko bo nie chcę ciąć owiewek,ale w myśl zasady że "POlak POtrafi" coś będę musiał wykombinować... 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suchy-wolk Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 W końcu się Mariusz pochwaliłeś Maszyna przyjemna dla oka, faktycznie waga jest uciążliwa w jeździe tzw. "na sucho" , ale poza tym chyba niczego sobie, mocy nie brakuje, paliwa nie zżera za dużo, także sprzęt udany. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleft-style Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 taki fajny sportowy turystyk 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suchy-wolk Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Ahh i ten wyświetlacz biegów Szkoda tylko, że wydech taki ogromny jak armata, ale o ile dobrze pamiętam, to Mario takie lubi 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomi Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Fajny fajny. Dla mnie trochę za ciężki, ale całkiem zgrabny 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario Posted August 2, 2011 Author Report Share Posted August 2, 2011 Ahh i ten wyświetlacz biegów Szkoda tylko, że wydech taki ogromny jak armata, ale o ile dobrze pamiętam, to Mario takie lubi lubi, nie lubi, taki już jest cichy czasami przydałoby się trochę pohałasować, ale znów w okolicznościach przyrody lepsza cisza... najlepiej jakby była klapka lub przełącznik... ale takie rzeczy to pewnie tylko w erze 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emil Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Nareszcie w naszej galerii Motocykl bajeczny jednym słowem Jeżeli się nie mylę, to jest to najmłodszy egzemplarz na naszym forum http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif P.S. Znalazłem w internecie Crash pady firmy PUIG ze specjalnym adapterem, które ponoć nie wymagają wiercenia w owiewce 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario Posted August 2, 2011 Author Report Share Posted August 2, 2011 Wrzuć namiar, to oblookam 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emil Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Wrzuć namiar, to oblookam http://www.3fun.pl/sklep/index.php?prod_id=17177&products=product 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian-xj600 Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 sliczna maszynka ;] 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x10d Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 http://www.3fun.pl/sklep/index.php?prod_id=17177&products=productCena troche sporawa :oMario, odezwij sie do Pit'a z gsxf'ow, on robi crash-pady do Suzuki - moze tez bedzie mial cos do Twojego rocznika, zeby nie bylo wiercenia itp. :>A maszynka sliczna 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario Posted August 2, 2011 Author Report Share Posted August 2, 2011 Faktycznie cena ciut za duża :(Dzięki x10d, jeszcze spytam tego Pit'a.Dziewczynaka już umyta i pachnąca :)jutro smarowanie i wymiana szyby, boję się tylko że będzie niezbyt ładnie wyglądała... 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKUBKO Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 jest taki bajer na anedro tłumnik z przesłoną nie słyszałem zeby na pilota ale na sznurek a i owszem 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts