Martini Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 WIELKA ŁÓDZKA ZBIÓRKA KRWI - 30.06.2012 GODZ. 12.30-16.00 PLAC PRZY ARCHIKATEDRZE ŁÓDZKIEJ (ul. Piotrkowska 265) ! ! ! PRZYJDŹ, ZOSTAŃ BOHATEREM, URATUJ ŻYCIE ! ! ! Jak co roku, w okresie wakacji brakuje krwi, przyjdź i daj innym szansę żyć Poza samym zbieraniem krwi w planach mamy pokazy sprzętu służb miejskich, pokazy pierwszej pomocy oraz inne ciekawe atrakcje. Dla osób, które okażą się bohaterami, przewidzieliśmy niespodzianki od naszych partnerów. Co zyskujesz jako krwiodawca: -pełne badanie krwi -paczka ze słodyczami i napojem energetycznym -bilet do kina, klubu, kurs pierwszej pomocy (do wyboru) -jeżeli pracujesz w tym dniu, przysługuje Ci dzień wolny 100% płatny -możesz odliczyć oddaną krew od podatku i oczywiście wielka satysfakcja z uratowania komuś życia, a wszystko to zupełnie za free www.mendrader.com 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ridrick Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 To ja tylko dorzucę mały artykuł bo zapewne wiele osób słyszało o fajnym zapisie na jaki należy się zgodzić przy oddawania krwi a mianowicie o możliwości jej odsprzedaży do firm. Macie tu linka http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/2029020,114877,11931921.html Znająć życie tam będzie trzeba 2h czekać a stacji będzie pusta ;P 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arecki_ELW Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Jest jeszcze akcja MOTOSERCE, tylko nie jestem na bieżąco w terminarzu tej akcji.... 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jbetecki Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Ja z żoną podjadę ok 15-16, bo zawsze na takich akcjach na początku się czeka a potem już luz. Ciekawe kiedy dadzą dokładne info jakie mają wejściówki i gdzie (a czemu by nie dostac jak jest okazja http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif )? A z tego co wiem, to w Polsce nie sprzedaje się krwi, ale chyba samo osocze tak, bo idzie do produkcji antybiotyków A może by się zgadac i zrobic przejazd jednośladów? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwutek Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Mino iż oddaję honorowo od wielu lat - nie pomogę, jeszcze nie minęło pół roku odkąd Regis mnie dziarał i ta właśnie forma rozrywki dyskwalifikuje bo w ankiecie oświadczasz że nie robiłeś tatuażu 6 m-cy, chyba że w nowej ankiecie stoi inaczej? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ridrick Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Zapis jest nadal i nie wiem czy czasem nie dłuższa przerwę mieć musisz 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Okropna Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Przepis stoi : Tatuaż uniemożliwia oddawanie krwi przez okres 6 miesięcy od momentu jego wykonania. Podsyłam Fajną informację kiedy wolno a co wyklucza całkowicie możliwość oddania krwi . http://www.rckik.wroclaw.pl/?status=3&rckik=98&dzial=1 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts