Martini Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 WIELKA ŁÓDZKA ZBIÓRKA KRWI - 30.06.2012 GODZ. 12.30-16.00 PLAC PRZY ARCHIKATEDRZE ŁÓDZKIEJ (ul. Piotrkowska 265) ! ! ! PRZYJDŹ, ZOSTAŃ BOHATEREM, URATUJ ŻYCIE ! ! ! Jak co roku, w okresie wakacji brakuje krwi, przyjdź i daj innym szansę żyć Poza samym zbieraniem krwi w planach mamy pokazy sprzętu służb miejskich, pokazy pierwszej pomocy oraz inne ciekawe atrakcje. Dla osób, które okażą się bohaterami, przewidzieliśmy niespodzianki od naszych partnerów. Co zyskujesz jako krwiodawca: -pełne badanie krwi -paczka ze słodyczami i napojem energetycznym -bilet do kina, klubu, kurs pierwszej pomocy (do wyboru) -jeżeli pracujesz w tym dniu, przysługuje Ci dzień wolny 100% płatny -możesz odliczyć oddaną krew od podatku i oczywiście wielka satysfakcja z uratowania komuś życia, a wszystko to zupełnie za free www.mendrader.com 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 To ja tylko dorzucę mały artykuł bo zapewne wiele osób słyszało o fajnym zapisie na jaki należy się zgodzić przy oddawania krwi a mianowicie o możliwości jej odsprzedaży do firm. Macie tu linka http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/2029020,114877,11931921.html Znająć życie tam będzie trzeba 2h czekać a stacji będzie pusta ;P 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Jest jeszcze akcja MOTOSERCE, tylko nie jestem na bieżąco w terminarzu tej akcji.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbetecki Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Ja z żoną podjadę ok 15-16, bo zawsze na takich akcjach na początku się czeka a potem już luz. Ciekawe kiedy dadzą dokładne info jakie mają wejściówki i gdzie (a czemu by nie dostac jak jest okazja http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif )? A z tego co wiem, to w Polsce nie sprzedaje się krwi, ale chyba samo osocze tak, bo idzie do produkcji antybiotyków A może by się zgadac i zrobic przejazd jednośladów? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Mino iż oddaję honorowo od wielu lat - nie pomogę, jeszcze nie minęło pół roku odkąd Regis mnie dziarał i ta właśnie forma rozrywki dyskwalifikuje bo w ankiecie oświadczasz że nie robiłeś tatuażu 6 m-cy, chyba że w nowej ankiecie stoi inaczej? 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zapis jest nadal i nie wiem czy czasem nie dłuższa przerwę mieć musisz 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Przepis stoi : Tatuaż uniemożliwia oddawanie krwi przez okres 6 miesięcy od momentu jego wykonania. Podsyłam Fajną informację kiedy wolno a co wyklucza całkowicie możliwość oddania krwi . http://www.rckik.wroclaw.pl/?status=3&rckik=98&dzial=1 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi