Skocz do zawartości

Plażowanie 21.08.2011

kuba

Rekomendowane odpowiedzi

Mi ogólnie jest obojętnie, może być niedziela. Obejrzymy pogodę i będzie wszystko wiadomo. Z tego co rozmawiałem na spotkaniach to chyba za dużo chętnych nie będzie, ponoć za daleko http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif

180km to za daleko? 1,5 - 2h maks. Ja się piszę na taki jednodniowy wypad, bezapelacyjnie. Wyjazd wczesny ranek, powrót późny wieczór? :>

Suzuki SV650S 2007 icon1.png

180km to za daleko? 1,5 - 2h maks. Ja się piszę na taki jednodniowy wypad, bezapelacyjnie. Wyjazd wczesny ranek, powrót późny wieczór? :>

Dokładnie Tomku. Zgodnie z propozycja Kuby spotkamy się o 8 w karczmie w Kruszowie gdzie poczekamy na zainteresowanych wyjazdem i ruszamy prosto przed siebie B) Powrót w godzinach wieczornych o ile pozwoli nam na to pogoda B)

P.S. Oby nie za późno bo będzie baardzo ciemno :laugh2:

• 2 tygodnie później...

Mam nadzieję, że będzie więcej chętnych - wtedy większa chęć mnie namówi, ale tak czy siak słowa dotrzymam Dołączona grafika

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Kuba - sam widzisz jaka jest sytuacja, chętnie bym z Emilem pojechał i z Tobą, ale dla mnie to będzie raczej męcząca podróż, ponieważ jeszcze nie zdążyłem nawet dobrze wyregulować łańcucha (moim zdaniem jest do wymiany, ale jutro będę się bawić), a także nie zdążyłem zakupić butów motocyklowych i kask nie dotarł dzisiaj do mnie, więc będzie po niedzieli. Zobaczymy co powie Emil, ale głupio wyszło - nie zdążyłem się do tego weekendu ubezpieczyć we wszystkie akcesoria i części.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl