Tomi Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Mi ogólnie jest obojętnie, może być niedziela. Obejrzymy pogodę i będzie wszystko wiadomo. Z tego co rozmawiałem na spotkaniach to chyba za dużo chętnych nie będzie, ponoć za daleko http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif180km to za daleko? 1,5 - 2h maks. Ja się piszę na taki jednodniowy wypad, bezapelacyjnie. Wyjazd wczesny ranek, powrót późny wieczór? :> 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Ja bym się pisał na 2 dniowy wyjazd,na 1 dzień trochę mi szkoda nabijać prawie 400 km... 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 180km to za daleko? 1,5 - 2h maks. Ja się piszę na taki jednodniowy wypad, bezapelacyjnie. Wyjazd wczesny ranek, powrót późny wieczór? :> Dokładnie Tomku. Zgodnie z propozycja Kuby spotkamy się o 8 w karczmie w Kruszowie gdzie poczekamy na zainteresowanych wyjazdem i ruszamy prosto przed siebie Powrót w godzinach wieczornych o ile pozwoli nam na to pogoda P.S. Oby nie za późno bo będzie baardzo ciemno 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 wiec póki co: kuba,suchy,emil,tomek. Juz jest nieźle 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Chciałem tylko nieśmiało odświeżyć bo niedziela tuż tuż Trzymam kciuki za pogodę!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Śmiało, śmiało Kuba, nie wstydź się Tak, niedziela już blisko i co dziwne nawet pogoda nam dopisuje ^_^Oczywiście u mnie nic się nie zmieniło w kwestii niedzielnego wypadu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Ja chętny jak zwykle.Obojętne czy niedziela czy sobota.Jak się uzbiera paru chętnych to tylko gdzie i o której zbiórka i jestem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Dla przypomnienia zbiórka: Kruszów niedziela 8 rano, jajecznica i w drogę! Dario Ty i suzi mile widziani http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Mam nadzieję, że będzie więcej chętnych - wtedy większa chęć mnie namówi, ale tak czy siak słowa dotrzymam 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 O ile nie pojadę nad nasze piękne Polskie morze, to też się z Wami zabiorę I moim plecaczkiem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Przez względy rodzinne ja tym razem odpadam. Miłego plażowania. http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Jutro rano lecę nad morze na tydzień... Wracam 27 i wtedy napewno będę chętny gdzieś z Wami skoczyć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Kuba - sam widzisz jaka jest sytuacja, chętnie bym z Emilem pojechał i z Tobą, ale dla mnie to będzie raczej męcząca podróż, ponieważ jeszcze nie zdążyłem nawet dobrze wyregulować łańcucha (moim zdaniem jest do wymiany, ale jutro będę się bawić), a także nie zdążyłem zakupić butów motocyklowych i kask nie dotarł dzisiaj do mnie, więc będzie po niedzieli. Zobaczymy co powie Emil, ale głupio wyszło - nie zdążyłem się do tego weekendu ubezpieczyć we wszystkie akcesoria i części. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 wiec jadę sam. temat do smietnika. Ps. smażcie się w domu jak będzie 30 stopni http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Kiepskiej baletnicy przeszkadza rąbek w spódnicy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 No i po wycieczce Dzieki Dario29 za dotrzymanie towarzystwa, oby więcej takich wypadów! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi