kuba Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Planuje z małżonką Kasia wyjazd do Będzina nad wodę. Zalew nazywa się pogoria II i powstał po zalaniu żwirowni, kilka lat temu. My osobiście często tam bywamy, bo przyznam że fajniejszego miejsca na kąpanie i plażowanie w Polsce nie znam .Dookoła jest kilka barów więc z jedzeniem nie ma kłopotu, a zawsze można kupić jednorazowe grille i samemu zrobić kiełbaskę:)Wyjazd wstępnie planujemy na 20.08 oczywiście bliżej będziemy w kontakcie, bo wiadomą rzeczą w deszcze nie pojedziemy...Zbiórkę zrobimy o 8 w karczmie w Kruszowie, zjemy jajeczniczkę i w drogę! Dystans do pokonania z Lodzi to ok 180km cały czas 'autostradą' prędkość przelotową proponowałbym ustalić na 140, ale mogę się dopasować w zależności do jadących!!Jakby ktoś bał się jechać w ciemno, mogę wkleić fotkę z poprzedniego pobytu Proszę o sugestie dopracowania planu i trzymam kciuki za pomyślność akcji:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 to wrzuc foty bo jestem ciekaw jak to wyglada 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Nad jeziorem Powidzkim jest też przyjemnie, dystans ten sam ale niestety płatną już autostradą :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 fotki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 wyglada zacnie 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Mam jeszcze kilka zdjęć, ale nie mogę dodać bo wyskakuje że są za duże mimo że pomniejszyłem nawet do 29kb 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieon Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Znam to miejsce, naprawde b. przyjemne, czysta woda i nie ma tak duzo ludzisk. Pewnie tam bede 1 tydzien wczesniej przy okazji zlotu w Olsztynie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Przede wszystkim woda czyściutka i dno bez glonów, których bardzo nie lubie:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 O kurde, fajna miejscówka! Podoba mi się. Drogie tam pokoje?Byłeś tam w tym roku, że wiesz, że woda bez glonów? 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Byliśmy w czerwcu. Wiesz tam po prostu dno jest z pieknego piseczku, tak zrobili przed zalaniem! No właśnie na pokojach nigdy nie byłem bo niedaleko mam rodzinę i czasem u nich spaliśmy, ale to przy większej grupie odpada. Jak będzie ktoś chętny na dwa dni to jeszcze lepiej, nocleg myślę że gdzieś się znajdzie, albo uśniesz gdzie padniesz:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Pytam, bo właśnie szukam czegoś na ten weekend długi w połowie sierpnia. A oferta mi się bardzo spodobała. Może i z Wami bym się wtedy wybrał. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Jestem jak najbardziej za i dzięki Kuba, że nie zignorowałeś mojej prośby Miejscówka wygląda na przyjemną, ale najlepiej jak wybierzemy się grupą w chociaż 5-6 motocykli 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecha Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 mapka dojazdu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Kuba, a Twoja rodzinka lub ich sąsiedzi by mieli jakieś pokoje? Ew. trochę podwórka na rozbicie namiotów? :> 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Ale tłoczno...;] Gdyby tyle ludu nie było to wyglądałby znacznie lepiej;] Dojazd: http://tnij.org/pogoriaii 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieon Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Pogoria do której Mawet pokazał dojazd jest starą Pogorią która nosiła nr 3 i ona leży na terenie Dąbrowy Górniczej, a nieopodal miejscowości Wojkowice Kościelne jest najświeższa i największa Pogoria, posiadająca czystą wodę i najmniej tam ludzi poki co dojezdza. Link:http://www.dabrowa.pl/dg_rekreacja_zbiorniki-wodne_pogoria-4.htmPare lat tam mieszkałem wiec znam okolice:)Fotki mapki zbiornika wodnego (na googlemap jego nie widac)http://pogoria4.ovh.org/fotki/IMGP2339.JPGhttp://pogoria4.ovh.org/fotki/IMGP2337.JPG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Kuba jadę z Wami! Możesz na mnie liczyć! http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 no i pieknie trzymam Emil za słowo, Tomek to wstrzymaj się i pojedź z Nami bedzie weselej w wiecej osób!!Mam nadzieje że inni też się zdecydują, jeszcze trochę czasu jest!Ps. też myślałem o długim weekendzie, ale prezes i Emil z tego co wiem urlopują. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 do 20 to mysle ze i ja sie wyrobie wiec jak nie moto to autem na 99% sie pisze na to ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Witam wszystkich. Widzę, że temat jakby zamarł, wiec postaram się go trochę ożywić Razem z Suchym chcielibyśmy zmienić aktualny termin wyprawy na niedziele 21.08.2011r lub w razie niesprzyjającej pogody na 28.08.2011r. W sobotę Suchy chciałby pogrzebać przy swoim motocyklu, a ja z kolei muszę pomóc ojcu przy remoncie domu. Rodzi się teraz pytanie, czy niedziela ogóle wchodzi w grę i czy wszystkim odpowiada. Proponuję napisać kto jest za wypadem w niedzielę, żebyśmy orientacyjnie wiedzieli ile osób będzie obecnych 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Czy ten wyjazd by miał być dwudniowy czy zwyczajny jednodniowy wypad? Bo ja również jestem zainteresowany takim wyjazdem. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Czy ten wyjazd by miał być dwudniowy czy zwyczajny jednodniowy wypad? Bo ja również jestem zainteresowany takim wyjazdem. Jeżeli pojedziecie w sobotę to być może zostaniecie na noc - kwestia wcześniejszego dogadania. Razem z Suchym zaproponowaliśmy wyjazd w niedziele. Dobrze byłoby, gdybyśmy wspólnymi siłami określili ostateczną datę spotkania Liczę na Wasze propozycje i sugestie w tej sprawie. Pozdrawiam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Ja jestem za jednodniowym wypadem, najlepiej w niedzielę. Od rana do późnego wieczora. U mnie sobota nie jest mile widziana, ze względu na wszelkie zajęcia, które lądują na weekend. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Mi ogólnie jest obojętnie, może być niedziela. Obejrzymy pogodę i będzie wszystko wiadomo. Z tego co rozmawiałem na spotkaniach to chyba za dużo chętnych nie będzie, ponoć za daleko http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Fajnie! Niedziela jak wiadomo jest wolna od pracy i szkoły wiec Ci co się zadeklarowali nie powinni narzekać na jednodniowe przesunięcie imprezy Jak to mało osób, jak to za daleko? Parę dni temu jak zaproponowałeś wyjazd to było dość spore zainteresowanie tematem, a teraz co?! Odległość w sumie jest galanta, ale będziemy jechać z doświadczoną osobą, która zna drogę, w grupie i z prędkością, którą wspólnie ustalimy. My z Suchym piszemy się na wyjazd o ile przeżyjemy jutrzejsze wojaże na pełnym morzu... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/giggle.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi