Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 10 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 Już 14 lipca o godzinie 21:00 kolejna premiera najnowszego mojego filmu : https://youtu.be/8oUid1ejehs Film przedstawia jazdy kursanta przed egzaminem.Odbywają się w trakcie obfitych opadów deszczu.Wiele cennych uwag oraz niebezpiecznych sytuacji które mogą zdarzyć się w trakcie egzaminu jak i codziennej jazdy na motocyklu.Film godny obejrzenia od początku do końca ponieważ cały czas coś się dzieje i cały czas czegoś się uczymy. W drugiej części filmu dojdzie do sytuacji której nie mogłem nagrać przez kilka lat aż wreszcie się udało.Sytuacja unaoczni to o czym wielokrotnie mówiłem co powinno w sposób bezpośredni wpłynąć na lepsze zrozumienie tematu. Dotyczy ona nie tylko motocyklistów ale również kierowców innych kategorii. Zapraszam na premierę oraz namawiam do oglądania drugiej części ,, Jazdy motocyklem w deszczy,, Robert 👍 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartaCrystal Opublikowano 13 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 Jazda w deszczu, szczegolnie jak w zeszly piatek chetnie obejrze. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 15 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 Z ciekawości obejrzałem i tak naprawdę nie ma tutaj wiele informacji jak jeździć w deszczu, poza wstępem o oponach i przypomnieniu o omijaniu znaków poziomych oraz studzienek. Reszta filmu to zmagania kursanta z miastem Dodatkowo jakość dźwięku w pierwszych minutach jest bardzo słaba 0 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi