FiFi Posted May 19, 2021 Report Share Posted May 19, 2021 (edited) U zbiegu ulic foto poniżej, tablica dzielnie czeka na właściciela! Edited May 19, 2021 by FiFi (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MacGyver Posted May 19, 2021 Report Share Posted May 19, 2021 Tak mi przyszło do głowy. Że jakby w temacie dokładnie podać nr rej. na tablicy .. CBYC61F To ten, co szuka, Łatwiej znajdzie ten temat.. Hmmm 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karwoj25 Posted May 19, 2021 Report Share Posted May 19, 2021 Najprawdopodobniej jakiś właściciel Junaka M12 jej teraz szuka Przy tej okazji przypomnę, że można markerem na odwrocie tablicy napisać numer telefonu do siebie - czasem może się przydać taki zabieg 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MacGyver Posted May 19, 2021 Report Share Posted May 19, 2021 Godzinę temu, karwoj25 napisał: Najprawdopodobniej jakiś właściciel Junaka M12 jej teraz szuka Przy tej okazji przypomnę, że można markerem na odwrocie tablicy napisać numer telefonu do siebie - czasem może się przydać taki zabieg Dobry pomysł. Nigdy na to nie wpadłem. A tablicę (co prawa do auta) kiedyś zgubiłem. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiFi Posted May 19, 2021 Author Report Share Posted May 19, 2021 1 godzinę temu, MacGyver napisał: Tak mi przyszło do głowy. Że jakby w temacie dokładnie podać nr rej. na tablicy .. CBYC61F To ten, co szuka, Łatwiej znajdzie ten temat.. Hmmm Chciałeś to masz 😃 dobry pomysł! 😉 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiFi Posted May 19, 2021 Author Report Share Posted May 19, 2021 1 godzinę temu, karwoj25 napisał: Najprawdopodobniej jakiś właściciel Junaka M12 jej teraz szuka Przy tej okazji przypomnę, że można markerem na odwrocie tablicy napisać numer telefonu do siebie - czasem może się przydać taki zabieg Skąd ta pewność o Junaku? 🤪 ważne, żeby był na forum 😉 Mega pomysł z markerem! Spojrzę może podpisana 🙂 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts