FiFi Opublikowano 19 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 (edytowane) U zbiegu ulic foto poniżej, tablica dzielnie czeka na właściciela! Edytowane 19 Maja 2021 przez FiFi (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGyver Opublikowano 19 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Tak mi przyszło do głowy. Że jakby w temacie dokładnie podać nr rej. na tablicy .. CBYC61F To ten, co szuka, Łatwiej znajdzie ten temat.. Hmmm 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 19 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Najprawdopodobniej jakiś właściciel Junaka M12 jej teraz szuka Przy tej okazji przypomnę, że można markerem na odwrocie tablicy napisać numer telefonu do siebie - czasem może się przydać taki zabieg 1 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGyver Opublikowano 19 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Godzinę temu, karwoj25 napisał: Najprawdopodobniej jakiś właściciel Junaka M12 jej teraz szuka Przy tej okazji przypomnę, że można markerem na odwrocie tablicy napisać numer telefonu do siebie - czasem może się przydać taki zabieg Dobry pomysł. Nigdy na to nie wpadłem. A tablicę (co prawa do auta) kiedyś zgubiłem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiFi Opublikowano 19 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 1 godzinę temu, MacGyver napisał: Tak mi przyszło do głowy. Że jakby w temacie dokładnie podać nr rej. na tablicy .. CBYC61F To ten, co szuka, Łatwiej znajdzie ten temat.. Hmmm Chciałeś to masz 😃 dobry pomysł! 😉 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiFi Opublikowano 19 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 1 godzinę temu, karwoj25 napisał: Najprawdopodobniej jakiś właściciel Junaka M12 jej teraz szuka Przy tej okazji przypomnę, że można markerem na odwrocie tablicy napisać numer telefonu do siebie - czasem może się przydać taki zabieg Skąd ta pewność o Junaku? 🤪 ważne, żeby był na forum 😉 Mega pomysł z markerem! Spojrzę może podpisana 🙂 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi