Skocz do zawartości

Ankieta - potrzebna pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry,
Jestem studentem Uniwersytetu Łódzkiego, Wydziału Ekonomiczno-Socjologicznego, kierunku "Logistyka w gospodarce".
W ramach mojej pracy magisterskiej realizuję projekt badawczy dotyczący transportu publicznego w  Łodzi. W związku z tym zwracam się z uprzejmą prośbą o wypełnienie niniejszej ankiety celem uzyskania opinii na powyższy temat. Ankieta jest anonimowa, a uzyskane informacje będą wykorzystane jedynie w celach naukowych. Z góry dziękuję.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfi7G_N_tIuDgd7Vexc1xT8MEgWJppTkLb93LpJBqzYqVRXfA/viewform?usp=sf_link

Opublikowano

Witam Kolegę.

Radzę nieco dopracować ankietę. Np. pytanie 4 nie daje opcji odpowiedzi 0, gdy nie korzystało się z jakiegoś środka transportu.

Pytania otwarte są ok, ale zniechęcają część ankietowanych. Warto by im dać też gotowe propozycje odpowiedzi do wyboru lub możliwość odmowy odpowiedzi na takie pytanie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Promotor nie wychwycił czy nawet nie widział ankiety?
Przepraszam, nie chcę nikogo oceniać, a tym bardziej skreślać ale do mnie do pracy też zgłaszają się studenci z ankietami i niestety wiele ankiet wskazuje na to że nie mają pojęcia do kogo przychodzą i co chcą zbadać. A przecież mają opiekunów, promotorów. Czyżby opiekunowie brali pieniążki, a nawet nie zerknęli co ich student bada? O takich przypadkach też słyszałem i na obronie studenta wy... rzucili za drzwi.

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka