Dominik1212 Opublikowano 16 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2021 Dzień dobry, Jestem studentem Uniwersytetu Łódzkiego, Wydziału Ekonomiczno-Socjologicznego, kierunku "Logistyka w gospodarce". W ramach mojej pracy magisterskiej realizuję projekt badawczy dotyczący transportu publicznego w Łodzi. W związku z tym zwracam się z uprzejmą prośbą o wypełnienie niniejszej ankiety celem uzyskania opinii na powyższy temat. Ankieta jest anonimowa, a uzyskane informacje będą wykorzystane jedynie w celach naukowych. Z góry dziękuję. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfi7G_N_tIuDgd7Vexc1xT8MEgWJppTkLb93LpJBqzYqVRXfA/viewform?usp=sf_link 0 Cytuj
Misiek Opublikowano 17 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2021 Witam Kolegę. Radzę nieco dopracować ankietę. Np. pytanie 4 nie daje opcji odpowiedzi 0, gdy nie korzystało się z jakiegoś środka transportu. Pytania otwarte są ok, ale zniechęcają część ankietowanych. Warto by im dać też gotowe propozycje odpowiedzi do wyboru lub możliwość odmowy odpowiedzi na takie pytanie. Pozdrawiam. 0 Cytuj
JAREK-XJR Opublikowano 18 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2021 Promotor nie wychwycił czy nawet nie widział ankiety?Przepraszam, nie chcę nikogo oceniać, a tym bardziej skreślać ale do mnie do pracy też zgłaszają się studenci z ankietami i niestety wiele ankiet wskazuje na to że nie mają pojęcia do kogo przychodzą i co chcą zbadać. A przecież mają opiekunów, promotorów. Czyżby opiekunowie brali pieniążki, a nawet nie zerknęli co ich student bada? O takich przypadkach też słyszałem i na obronie studenta wy... rzucili za drzwi.Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
Rekomendowane odpowiedzi