Pajmon Posted May 6, 2021 Report Share Posted May 6, 2021 Tak to tylko tu zostawię - ktoś próbował kiedyś? @Piuriel na długie zimowe wieczory jak motocykla nie widzisz jak znalazł 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancet Posted May 6, 2021 Report Share Posted May 6, 2021 Jestem modelarzem redukcyjnym, ale takie cuda są znacznie powyżej moich umiejętności. Szacun! 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Munga Posted May 6, 2021 Report Share Posted May 6, 2021 Widzę, że mamy ten sam Youtube Z jednej strony podziwiam, z drugiej totalnie "gardzę" czymś takim. Sam lubię modelarstwo i puzzle np., ale czegoś takiego nigdy nie zrozumiem. Nie moja sprawa co kto robi z czasem wolnym. Wiele rzeczy "da się" zrobić, tylko po co? A tu z kolei wchodzi "a Ty co, Netflix wolisz oglądać?" i tak można w kółko. Spoko, że mu się chciało, ale nadal nie rozumiem 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piuriel Posted May 6, 2021 Report Share Posted May 6, 2021 Ja kartki dobrze na pół nie złożę xD 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts