JAREK-XJR Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Kurcze, człek kasę w moto ładuje, a gęba zaniedbana.Polećcie, proszę, stomatologa, -ów, którzy nie koniecznie zedrą skórę ale i większego bałaganu nie zrobią niż jest.Dobrze byłoby gdyby ów stomatolog miał na miejscu rtg, chirurgie, żebym nie jeździł od Ajfasza do Kajfasza. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Ja wszystko robie w ULTIMED https://ultimed.com.pl/ robią od a do z. naprawią, dorobią a jak będzie trzeba to i sztucznego wsadzą. Masz cennik. Wszystkie potrzebne rzeczy mają na miejscu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Ja wszystko robiłem u Tomasza Hilta z Bartoka, jest on chirurgiem szczękowym i ma genialne podejście do klientów. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Na forum jest (była?) @Gocha - Małgosia - stomatolog, u której już paru motonitów z forum już leczyło zęby (chyba nawet ze zniżką, ale tego na 100% nie wiem) - poszukaj! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartaCrystal Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Dentica, Lodz Broniewskiego, polecam Kiedys chodzilam do Stomadentu na Wigury - tez jest mega ok, ale ciezko sie tam dopchac - nie we wszystkie dni przyjmuja, a klientow duzo. TMK stomatologia - zalezy na kogo trafisz, a i do najtanszych nie naleza 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi