Dzejdzej Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Już niebawem bo 27 czerwca (środa) będą 1 urodziny naszego forum są jakieś pomysły co do zorganizowania czegoś?? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scOti Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 są ale jesteśmy w trakcie ostatnich uzgodnień.. na razie mogę powiedzieć ze szykuje się impreza, oraz konkursy w których będzie można wygrać "akcesoria motocyklowe".. o dość dużej wartości 0 Quote "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aidekk Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Brzmi nieźle, czekam na jakiś update no i lokalizację 0 Quote Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
IRAS Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 gdzie i kiedy a będę na 100% 0 Quote http://www.wheelsoffire.hpu.pl/news.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
scOti Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Brzmi nieźle, czekam na jakiś update no i lokalizację nieźle to by brzmiała informacja że będzie można wygrać kursy doszkalające technikę jazdy na motocyklu.. a co tam, będzie można! 0 Quote "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Macix Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Fajna sprawa jak tylko będzie wiadomo co i jak Scoti to pisz 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scOti Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 napisze 0 Quote "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lans Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Robi sie ciekawie 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwutek Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Jak nas znam to impreza dojdzie do skutku za rok a i tak będą tacy co będą się wahać hehe --> ups 0 Quote Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m_sokol Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 są ale jesteśmy w trakcie ostatnich uzgodnień.. na razie mogę powiedzieć ze szykuje się impreza, oraz konkursy w których będzie można wygrać "akcesoria motocyklowe".. o dość dużej wartości scOti całe szczęście, że trzymasz to w tajemnicy bo by się mogli ludziska napalić 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scOti Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Jak nas znam to impreza dojdzie do skutku za rok a i tak będą tacy co będą się wahać hehe --> ups coś mi się wydaje że musimy porozmawiać... :> 0 Quote "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lili Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 A ja mam urodziny dwa dni przed urodzinami forum Dostanę coś w bonusie? XD 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKUBKO Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 0.4 litra oleju do motocykla pasuje ? 0 Quote www. Serwisuj sie u KUBY .pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lili Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Pewnie XD 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scOti Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 tylko pijesz na raz 0 Quote "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lili Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif to już nie chce http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwutek Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 coś mi się wydaje że musimy porozmawiać... :> Scoti - nie bij -- obiecuję poprawę ---> to przez Aidasa , Nakłania mnie żebym posty nabijał http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif 0 Quote Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts