Dzejdzej Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 Już niebawem bo 27 czerwca (środa) będą 1 urodziny naszego forum są jakieś pomysły co do zorganizowania czegoś?? 0 Cytuj
scOti Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 są ale jesteśmy w trakcie ostatnich uzgodnień.. na razie mogę powiedzieć ze szykuje się impreza, oraz konkursy w których będzie można wygrać "akcesoria motocyklowe".. o dość dużej wartości 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska
Aidekk Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 Brzmi nieźle, czekam na jakiś update no i lokalizację 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
IRAS Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 gdzie i kiedy a będę na 100% 0 Cytuj http://www.wheelsoffire.hpu.pl/news.php
scOti Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 Brzmi nieźle, czekam na jakiś update no i lokalizację nieźle to by brzmiała informacja że będzie można wygrać kursy doszkalające technikę jazdy na motocyklu.. a co tam, będzie można! 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska
Macix Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 Fajna sprawa jak tylko będzie wiadomo co i jak Scoti to pisz 0 Cytuj
scOti Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 napisze 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska
siwutek Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 Jak nas znam to impreza dojdzie do skutku za rok a i tak będą tacy co będą się wahać hehe --> ups 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.
m_sokol Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 są ale jesteśmy w trakcie ostatnich uzgodnień.. na razie mogę powiedzieć ze szykuje się impreza, oraz konkursy w których będzie można wygrać "akcesoria motocyklowe".. o dość dużej wartości scOti całe szczęście, że trzymasz to w tajemnicy bo by się mogli ludziska napalić 0 Cytuj
scOti Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 Jak nas znam to impreza dojdzie do skutku za rok a i tak będą tacy co będą się wahać hehe --> ups coś mi się wydaje że musimy porozmawiać... :> 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska
Lili Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 A ja mam urodziny dwa dni przed urodzinami forum Dostanę coś w bonusie? XD 0 Cytuj
JAKUBKO Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 0.4 litra oleju do motocykla pasuje ? 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl
scOti Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 tylko pijesz na raz 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska
Lili Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif to już nie chce http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj
siwutek Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 coś mi się wydaje że musimy porozmawiać... :> Scoti - nie bij -- obiecuję poprawę ---> to przez Aidasa , Nakłania mnie żebym posty nabijał http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.
Rekomendowane odpowiedzi