Bujak08 Posted April 9, 2021 Report Share Posted April 9, 2021 Witajcie, Chciałbym się dowiedzieć czy wiecie już coś na temat rozpoczęcia sezonu w Częstochowie? W Internecie są różne daty i ciężko stwierdzić czy to 10 lub 11 kwietnia a na innej stronie 18 kwietnia. Ma ktoś dokładniejsze info. I ewentualnie ktoś leci że Zgierza Łodzi bądź okolic? Pozdrawiam 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karwoj25 Posted April 9, 2021 Report Share Posted April 9, 2021 To nie są różne daty a dwa różne wydarzenia. 10-11 odbywa się Zlot Gwiaździsty im. Ks. Ułana Zdzisława Peszkowskiego. 18 odbywa się Zjazd Gwiaździsty. Więcej info https://motopodhale.info/zlot-i-zjazd-gwiazdzisty-czestochowa-2021-terminy/ 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dariuszrt Posted April 10, 2021 Report Share Posted April 10, 2021 Na 90 % wybieram się jutro. Tylko ja dopiero zaczynam przygodę motocyklową. Tylko przy mojej pojemności i doświadczeniu to jestem trzecia liga. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bujak08 Posted April 11, 2021 Author Report Share Posted April 11, 2021 W dniu 9.04.2021 o 23:27, karwoj25 napisał: To nie są różne daty a dwa różne wydarzenia. 10-11 odbywa się Zlot Gwiaździsty im. Ks. Ułana Zdzisława Peszkowskiego. 18 odbywa się Zjazd Gwiaździsty. Więcej info https://motopodhale.info/zlot-i-zjazd-gwiazdzisty-czestochowa-2021-terminy/ O dziękuję za jasną informację. 12 godzin temu, dariuszrt napisał: Na 90 % wybieram się jutro. Tylko ja dopiero zaczynam przygodę motocyklową. Tylko przy mojej pojemności i doświadczeniu to jestem trzecia liga. Ja akurat jadę z "większymi: pojemnościami, ale sam mając 125ccm też jeździłem do Częstochowy i stał się to już zwyczaj. Znajdź mniejszą grupę albo śmigaj sam po drodze i tak na pewno kogoś spotkasz i polecicie razem. LwG 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts