Ortin Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Witam serdecznie sam jestem motocyklistą, mieszkam w Bydgoszczy i podczas przejażdżki rowerowej znalazłem tablice rejestracyjna. Jeśli ktoś kojarzy albo widzi ją sam właściciel niech prześle mi zdjęcie dowodu rejestracyjnego a wyślę mu tablice pod wskazany adres. ERA XW10 rik71@wp.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ortin Opublikowano 31 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ortin Opublikowano 31 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Najprawdopodobniej jest to od motocykla BMW 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIKT Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zazwyczaj wystarczy iść na komendę i oddać, a trafi do właściciela.Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario74 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Z tym oddawaniem na policji to może nie być tak łatwo. Prawdopodobnie trzeba będzie poczekać na ,,audiencję" później spisać papier gdzie znalezione i w jakich okolicznościach a to wszystko może potrwać😬. Jeśli już to lepiej im to pierdzielnąć przez ogrodzenie😈 i po sprawie. Podejrzewam że osoba która zgubiła będzie musiała przejść taką samą drogę😢. Ja sam zgubiłem tablicę i ciesze się że nikt jej nie znalazł bo prościej mi było pójść do wydziału komunikacji i wyrobić wtórnik niż użerać się z bagietami. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktoś ŁDZ Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Tu się mogę wypowiedzieć, gdyż raz znalazłem tablice samochodową. Zaniosłem na komisariat przy Ciesielskiej. Zapytano mnie gdzie znalazłem, kiedy tj. data, orientacyjnie godzina i spisano moje dane. Trwało to z 10 minut. I tyle.Wysłane z mojego telefonA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 4 godziny temu, ktoś ŁDZ napisał: i spisano moje dane. I to mnie wystarczająco zniechęca... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIKT Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 To nie podnoś Niech ją podniesie i odda ktoś kogo to nie zniechęca.Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huzar Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Aproppo zniechecania, jadę sobie ul Św Jerzego ,chyba w listopadzie zeszłego roku w stronę kołchozu czyli manufaktury. Przede mną trzy auta ,pełno dymu. Ja się zatrzymuje ,patrzę w beemce się jara, lecè do bagażnika biorę gaśnice i jeeeb w szybę. Gasnica z biedry dała radę. Beema zgaszona.,Żona dzwoni na 112,tam mówią ze już zespół straży jest zadysponowany, czekam bo mo?e coś będą chcieli odemnie, gdy przyjeżdżają mowię ze w środku nie ma ludzi i ze nie odciołem akumulatora, pytam fajer fajtera czy mogę jechać tak jedź pan dzięki. Odebralem córkę z treningu i jadę tamtędy, policja stoi ,to podjadę zapytam czy właściciel się znalazł, no i się zaczęło, a po co a czy i jak itp. We?wanie na komendę na Kopernika razy dwa,gadam z psem i mówię ze niech właściciel mi chociaż za gaśnice odda, co pan , to pod wyłudzenie podchodzi.Ijak tu być człowiekiem? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi